Roy van Krieken Roy van Krieken
15/07/2021 18:44 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/07/2021 18:44

Deze persoon verkocht virtueel stuk grond op Axie Infinity (AXS) met 9200% winst

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Deze persoon verkocht virtueel stuk grond op Axie Infinity (AXS) met 9200% winst

Axie Infinity (AXS) is een blockchain-game dat de afgelopen periode zichzelf serieus op de kaart heeft gezet. Het is een pokémon-achtig spel waarin spelers onder andere dieren, of axies, kunnen verhandelen. Deze axies zijn non-fungible tokens (NFT) waardoor Axie Inifnity zich onderscheid van andere spellen.

De koers van Axie Infinity heeft zich de laatste tijd weinig aangetrokken van het sentiment in de crypto markten. De prijs van AXS steeg namelijk de afgelopen dagen explosief met enkele honderden procenten!

Wat gaan de bitcoin en altcoin koersen doen? BTC en ETH analyse
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

9200% winst met virtueel land

Ook het is het mogelijk om op Axie Infinity een stuk virtueel land te kopen. Oprichter van gaming metaverse Illuivium, Kieran Warwich, was een van de mensen die investeerde in virtual land in Axie Infinity. 

Hij kocht een jaar geleden een stuk grond voor zo’n $300. Inmiddels heeft hij het weer verkocht voor de astronomische prijs van $28.000. Dat is een winst van 9200% in een jaar tijd!

Op het moment dat Warwich zijn virtuele grond kocht was Axie Infinity nog relatief onbekend. Er werd weinig gebruik gemaakt van het spel en ook was het in-game adverteren voor andere stukken grond nog niet opgezet

Een jaar later is Axie Infinity substantieel gegroeid en als gevolg hiervan is de investering van Warwich ontzettend goed uitgepakt. Warwich maakte ook bekend dat hij in drie andere games land heeft gekocht. Welke games dit precies zijn is nog onbekend.

Advertentie

Virtueel vastgoed in de toekomst

Warwich gelooft dat deze industrie in de toekomst alleen maar zal groeien. De mogelijkheid om te adverteren om op een stuk grond is volgens Warwich de belangrijkste reden dat deze industrie een sterke groei zal doormaken in de nabije toekomst. Ook geeft hij aan dat de mogelijkheden voor investeerders naarmate de tijd vordert enkel zullen groeien.

Volgens hem zal virtueel vastgoed in zijn game vanaf de eerste dag een use case hebben die ervoor moet zorgen dat investeerders geïnteresseerd raken. 

Warwich is zelf mede-oprichter van Illuvium. Illuvium is wederom een NFT-based game waar mensen goederen en binnenkort land kunnen verhandelen. Het is daarom niet gek dat hij gelooft dat deze wereld van metaverses een mooie toekomst tegemoet gaat.

Wat deze toekomst nou precies in petto heeft voor de wereld van virtueel vastgoed en goederen moet uiteraard nog maar blijken.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie