Timo Bult Timo Bult
09/03/2019 10:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 09/03/2019 10:45

Enjin Coin ruim 550% in de plus na aankondiging samenwerking Samsung

icon-altcoins
Altcoin nieuws
enjin_coin_ruim_550_procent_in_de_plus_na_aankondiging_samenwerking_met_samsung

Na de aankondiging dat Enjin de samenwerking aangaat met Samsung is de native coin van het platform met honderden procenten gestegen. Nu de aankondiging min of meer bevestigd is, is het feest nog niet afgelopen voor ENJ-bezitters.
Eind februari schreef het Zuid-Koreaanse Tworld dat Samsung en Enjin de samenwerking aan gaan. Na dit nieuws, toen nog onbevestigd, schoot de prijs omhoog door Zuid-Koreanen die hun kans wilden pakken. Binnen een maand tijd steeg de prijs van ENJ met een monsterlijke 550%.
Enjin heeft het nieuws dat het de samenwerking met de telefoonfabrikant Samsung aangaat nu bevestigd, maar gaf verder geen details vrij. De vage bevestiging leed echter tot een nieuwe piek voor ENJ.
Al langere tijd gingen er geruchten dat de nieuwste telefoon van Samsung, de Galaxy S10, met geïntegreerde cryptocurrency wallet geleverd zou gaan worden. Dit bleek later deels te kloppen. De Galaxy S10 wordt namelijk geleverd met Blockchain Keystore waarmee gebruikers private cryptocurrency keys veilig kunnen bewaren.
Met de Enjin Wallet, die vooral op gaming gefocust is, zullen verschillende cryptocurrencies op de Galaxy S10 bewaard kunnen worden. De Enjin wallet ondersteunt onder andere bitcoin (BTC), litecoin (LTC), ethereum (ETH) en andere ERC-20-tokens.
Zodra de Enjin wallet beschikbaar is op de nieuwste telefoon van Samsung zullen in een klap 45 miljoen mensen gebruik kunnen gaan maken van cryptocurrencies. Eventueel zou Samsung op die manier cryptocurrency kunnen gaan combineren met Samsung Pay, wat de adoptie van crypto nog verder zal stimuleren.
ENJ is op moment van schrijven $0,17 waard en steeg de afgelopen 24 uur met maar liefst 67%. Investeerders die de crypto begin februari kochten mogen zich nu gelukkig prijzen, toen was de crypto namelijk nog slechts $0,02 waard.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie