Home Nieuws Altcoin nieuws Enjin Coin ruim 550% in de plus na aankondiging samenwerking Samsung

Enjin Coin ruim 550% in de plus na aankondiging samenwerking Samsung

Na de aankondiging dat Enjin de samenwerking aangaat met Samsung is de native coin van het platform met honderden procenten gestegen. Nu de aankondiging min of meer bevestigd is, is het feest nog niet afgelopen voor ENJ-bezitters.

Eind februari schreef het Zuid-Koreaanse Tworld dat Samsung en Enjin de samenwerking aan gaan. Na dit nieuws, toen nog onbevestigd, schoot de prijs omhoog door Zuid-Koreanen die hun kans wilden pakken. Binnen een maand tijd steeg de prijs van ENJ met een monsterlijke 550%.

- Advertentie -

Enjin heeft het nieuws dat het de samenwerking met de telefoonfabrikant Samsung aangaat nu bevestigd, maar gaf verder geen details vrij. De vage bevestiging leed echter tot een nieuwe piek voor ENJ.

Al langere tijd gingen er geruchten dat de nieuwste telefoon van Samsung, de Galaxy S10, met geïntegreerde cryptocurrency wallet geleverd zou gaan worden. Dit bleek later deels te kloppen. De Galaxy S10 wordt namelijk geleverd met Blockchain Keystore waarmee gebruikers private cryptocurrency keys veilig kunnen bewaren.

Met de Enjin Wallet, die vooral op gaming gefocust is, zullen verschillende cryptocurrencies op de Galaxy S10 bewaard kunnen worden. De Enjin wallet ondersteunt onder andere bitcoin (BTC), litecoin (LTC), ethereum (ETH) en andere ERC-20-tokens.

Zodra de Enjin wallet beschikbaar is op de nieuwste telefoon van Samsung zullen in een klap 45 miljoen mensen gebruik kunnen gaan maken van cryptocurrencies. Eventueel zou Samsung op die manier cryptocurrency kunnen gaan combineren met Samsung Pay, wat de adoptie van crypto nog verder zal stimuleren.

ENJ is op moment van schrijven $0,17 waard en steeg de afgelopen 24 uur met maar liefst 67%. Investeerders die de crypto begin februari kochten mogen zich nu gelukkig prijzen, toen was de crypto namelijk nog slechts $0,02 waard.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitrush
Reviewed
€-1,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.174,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.238,31 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.239,39 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.242,95 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.