Ethereum-prijs zal $10.000 bereiken in de volgende bullrun, aldus deze crypto trader

Ethereum-prijs zal $10.000 bereiken in de volgende bullrun, aldus deze crypto trader

Ethereum (ETH) verkeert de laatste tijd niet in beste staat. Sinds de ineenstorting van het hoogste punt ooit begin 2018, toen de ETH-prijs het niveau van $1.400 raakte, kreeg het te maken met opstopping door CryptoKitties, terwijl de prijs bleef dalen en rivalen (EOS en TRON)  groter werden.

Nog niet zo lang geleden werd gemeld dat Ethereum van plan is aankomend jaar te stoppen met het financieren van een aantal ontwikkelingsteams wegens gebrek aan financiële middelen. Onlangs vond echter de langverwachte Istanbul hard fork plaats en nu heeft Vitalik Buterin, de grote man achter Ethereum, een plan gedeeld om het netwerk zonder veel pijn en moeite over te schakelen naar Ethereum 2.0.

Een prominente crypto trader genaamd @BTC_Macro deelt op Twitter zijn voorspelling dat ETH in de loop van de volgende bullrun gigantische hoogtes zal bereiken. Hij is extreem bullish op de een na grootste munt op basis van marktkapitaal. Hij beweert dan ook dat, ongeacht de houding van de markt ten opzichte van ETH, de munt door het dak zal gaan wanneer de volgende bullrun begint en de $10.000 zal raken.

Op dit moment kijkt de Ethereum-gemeenschap uit naar een nieuwe belangrijke upgrade van de blockchain na het onlangs geïmplementeerde Istanbul, namelijk Ethereum 2.0. Velen geloven dat het de prestaties van de ETH-blockchain significant zullen verbeteren en hopen dat het de ETH-prijs bullish momentum zal geven.

Ethereum VS Cardano?

Andere investeerders en crypto-fanaten zijn ervan overtuigd dat nieuwere projecten Ethereum zullen vervangen als decentralized app (dApp) platform. Jason Appleton, de oprichter van Crows Nest Ex, heeft op Twitter te kennen gegeven dat hij denkt dat begin volgend jaar de beste op Ethereum-gebaseerde dApps zullen migreren naar de Cardano (ADA) blockchain en dit ervoor zou zorgen dat ADA door het dak zal gaan.

Eerder prees het Weiss Ratings-bureau Cardano al meerdere keren en beweert het bureau dat Cardano een van de meest ondergewaardeerde blockchain-projecten op de markt is. Weiss heeft ook de technische score van EOS dit jaar twee keer verlaagd wegens gebrek aan decentralisatie, daarbij zeggende dat Cardano ‘compleet superieur’ is aan EOS.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) analyse online staan! Heb jij je kans op winst gegrepen?

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Vorig artikelCryptocurrency exchange Binance staat crypto-community op YouTube bij
Volgend artikelOezbekistan verbiedt burgers om cryptocurrencies te kopen
Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte. Toch verdiepte hij zich in de materie en ironisch genoeg is het decentrale karakter van blockchain-technologie vandaag de dag juist hetgeen wat de technologie zo interessant maakt voor Rico. Hij loopt warm voor de impact die de technologie heeft en kan hebben in enorm veel sectoren. Rico gelooft in een tokenized economy en wil daar middels onze website aan bijdragen door te informeren en platform te bieden voor discussie, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen worden voorzien van kennis. Als Rico niet bezig is met het binden van mensen en bedrijven of spreekt voor een publiek, stort hij zich op de ontwikkelingen binnen cryptocurreny-projecten. Naast zijn werk voor Crypto Insiders is Rico actief voor Attrace en Bitned.
SATOS

4.6/5

€7.626,92 Kopen
Litebit

4.5/5

€7.605,05 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€7.595,92 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€7.608,89 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€7.532,00 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€7.700,95 Kopen
Bitonic

3.4/5

€7.593,60 Kopen
Laatste nieuws