Roy van Krieken Roy van Krieken
11/11/2022 12:18 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/11/2022 12:18

Gaat dogecoin naar $1? Deze Nederlandse broker geeft 100 gratis DOGE weg

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: Shutterstock/Gaston Cerliani

De afgelopen dagen heerste er flink wat chaos in de markt. De koersen van de meeste cryptocurrencies zakten behoorlijk weg en de paniek zat er goed in. Er is echter een cryptocurrency op te merken die nog altijd enorm goed staande weet te houden, en over de afgelopen 30 dagen met bijna 50% is gestegen. We hebben het hier natuurlijk over dogecoin (DOGE). Alleen vandaag geeft Anycoin Direct je 100 dogecoin cadeau als je je vandaag registreert! 

Klik hier om je gratis 100 dogecoin te ontvangen

📈 Nederlanders op Bitvavo of Bybit slaan jackpot: 135% in 6 maanden door Nederlandse AI-trading start-up 🚀
  • Advertentie
  • Diamond Pigs

Gaat dogecoin naar $1?

Als gevolg van het nieuws dat de rijkste man ter wereld, Elon Musk, het social-media platform Twitter had overgenomen steeg de koers van DOGE direct enorm. Aan het einde van oktober steeg de koers van de meme-coin zelfs met 150%! Hiermee werd dogecoin de best presterende cryptocurrency van de hele maand oktober

Dat dogecoin zo hard steeg door de overname van Twitter door Musk heeft alles te maken met de mogelijkheid dat de meme-coin mogelijk geïntegreerd zal gaan worden op het Twitter-platform.

Elon Musk staat al langere tijd bekend als groot fan van de cryptomunt. Volgens hem is dogecoin in de basis zelfs superieur aan bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) als betaalmiddel. De verwachting is daarom ook voorzichtig dat Elon Musk vroeg of laat betalingen met dogecoin gaat accepteren op Twitter.

Dit is waar handelaren en investeerders ook op inzetten. Mocht dit inderdaad gebeuren dan is het niet gek om te verwachten dat de koers van dogecoin een flinke sprong gaat maken. Immers, het zou betekenen dat er een hele echte use case voor de meme-coin ontstaat. Daarnaast is Twitter natuurlijk een gigantisch platform met miljoenen gebruikers die op deze manier eerder geneigd zullen zijn om DOGE te gaan gebruiken. Wellicht dat dit de koers van DOGE tot boven de magische mijlpaal van $1 zal duwen.

Toch zijn er ook analisten die stellen dat de eventuele integratie van DOGE op Twitter al is ingeprijsd, en dat een koers dus eigenlijk niet meer enorm zal gaan stijgen. De tijd zal het uitwijzen wat er voor DOGE in het verschiet ligt.

Gratis DOGE bij Anycoin Direct

Wat er ook met de DOGE-koers gaat gebeuren, vandaag heeft de Nederlandse broker Anycoin Direct in ieder geval een unieke dogecoin-actie. Elke nieuwe gebruiker bij Anycoin Direct krijgt vandaag namelijk 100 gratis DOGE als zij zich registreren! Dat is tegen de huidige koers van DOGE zo’n €8,50. 

Mocht de koers van DOGE op een gegeven moment echter de $1 tikken, dan zal deze 100 DOGE gestegen zijn tot een waarde van maar liefst €100! 

Je kunt je hier registreren bij Anycoin Direct en direct je cadeau van 100 DOGE ontvangen!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie