Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Litecoin bedenker Charlie Lee: “Ik zal de Litecoin Foundation financieel blijven steunen”

De oprichter en een van de ontwikkelaars van Litecoin, Charlie Lee, heeft toegezegd de Litecoin Foundation financieel te zullen blijven steunen. Geruchten deden de ronde dat de stichting in financiële moeilijkheden zou zitten als gevolg van de bearmarkt. De uitspraak dat Lee de stichting zal blijven steunen deed hij in een reactie aan Coindesk.

De Litecoin Foundation is een stichting die zich inzet voor de ontwikkeling van het Litecoin-netwerk en de daarop gebaseerde cryptocurrency litecoin (LTC). Eerder werd nog bekend dat er weinig interesse bestaat bij ontwikkelaars om het protocol verder te ontwikkelen.

- Advertentie -

crypto_insiders_telegram_bannerDaarnaast kwam de stichting in financiële moeilijkheden als gevolg van de bearmarkt die in 2018 de kop op stak. Daardoor zouden de donaties flink zijn gedaald. In het eerste kwartaal van dat jaar hebben een aantal ontwikkelaars zelfs gevraagd of hun salaris verlaagd kon worden om er zo zeker van te zijn dat stichting het hoofd boven water kon houden:

Met dat in gedachten zijn er een aantal gevallen geweest waarin werknemers hebben gevraagd om hun salaris te verlagen tijdens bearmarkten ter ondersteuning van de stichting.

Volgens Lee zijn samenwerkingsverbanden zoals die met de American Football-club de Miami Dolphins, activiteiten die de stichting helpen vooruit te komen. Echter zouden de inkomsten uit dergelijke activiteiten nog niet voldoende zijn. Daarom belooft Lee dat hij de stichting zal blijven steunen:

Het doel is natuurlijk om Litecoin Foundation zelfvoorzienend te maken door donaties, partnerschappen en merchandise-verkoop […] Tot dat zover is, zal ik de Litecoin Foundation financieel blijven ondersteunen.

Onze analist, Crypto Insider David, heeft weer een nieuwe column voor je klaarstaan. Zoals hij vorige week al aangaf zijn z’n ogen nu gericht op de 21 weken Moving Average (MA). Verder lezen? Klik dan hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.601,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.637,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.661,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.668,70 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.698,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.601,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.637,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.661,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.668,70 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.698,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...