Rico Engelbarts
29/08/2018 16:31 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/11/2023 09:35

Medeoprichter Ethereum: het is nog niet gedaan met de ICO’s

icon-altcoins
Altcoin nieuws
medeoprichter_ethereum_het_is_nog_niet_gedaan_met_ICOs

Gavin Wood, medeoprichter van Ethereum, heeft het, in een interview met Bloomberg, naast het Ethereum-netwerk gehad over hoe de ICO-markten zich verder zullen ontwikkelen. In het programma “What’d You Miss” op Bloomberg TV heeft Wood het verder met presentatoren Joe Weisenthal, Caroline Hyde en Lisa Abramowicz over Ethereum (ETH) en cryptocurrencies in het algemeen, en behandelt hij de recessie in de markt en hoe dit van invloed is op de ontwikkeling van de digitale infrastructuur.
Wood legde uit dat de marktdaling eigenlijk een goede zaak is wat betreft de productie en ontwikkeling van producten. Toen Weisenthal beweerde dat de interesse in initial coin offerings (ICO’s) verdwenen is en hij Wood vroeg naar hoe die interesse in ICO’s, waarvan er veel op het Ethereum-netwerk gebouwd zijn, weer aangewakkerd kan worden, antwoordde Wood het volgende:

Ik geloof niet dat dat [de interesse in ICO’s] al voorbij is. Ik denk dat ICO’s nog wel een tijdje mee kunnen draaien. Ik geloof dat er nog een hoop, laten we zeggen, evolutie, voor ICO’s zal zijn in de loop van de tijd.

In 2018 hebben ICO’s, weliswaar met de nodige controverse, enorme successen behaald ondanks de algemene daling van de cryptocurrency-markt. Volgens gegevens van CoinSchedule hebben ICO’s alleen al in de eerste acht maanden van 2018 een totaal van meer dan $18 miljard opgehaald. In 2017 bedroeg dat slechts $6,2 miljard.
Een veel gehoord probleem dat mensen hebben met Ethereum en de crypto-industrie over het algemeen, is de schaalbaarheid. Daarover zei Wood het volgende:

De schaalbaarheid is zeker iets waar mensen al enige tijd aan werken, en we beginnen de eerste stukjes van innovatie te zien. Ethereum probeert meer vaart te zetten op het gebied van schaalbaarheid met het idee van sharding, wat iets is dat zeer gebruikelijk is in databases waarmee je in principe de blockchain in verschillende stukjes kunt opsplitsen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie