Rico Engelbarts
29/08/2018 16:31 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/11/2023 09:35

Medeoprichter Ethereum: het is nog niet gedaan met de ICO’s

icon-altcoins
Altcoin nieuws
medeoprichter_ethereum_het_is_nog_niet_gedaan_met_ICOs

Gavin Wood, medeoprichter van Ethereum, heeft het, in een interview met Bloomberg, naast het Ethereum-netwerk gehad over hoe de ICO-markten zich verder zullen ontwikkelen. In het programma “What’d You Miss” op Bloomberg TV heeft Wood het verder met presentatoren Joe Weisenthal, Caroline Hyde en Lisa Abramowicz over Ethereum (ETH) en cryptocurrencies in het algemeen, en behandelt hij de recessie in de markt en hoe dit van invloed is op de ontwikkeling van de digitale infrastructuur.
Wood legde uit dat de marktdaling eigenlijk een goede zaak is wat betreft de productie en ontwikkeling van producten. Toen Weisenthal beweerde dat de interesse in initial coin offerings (ICO’s) verdwenen is en hij Wood vroeg naar hoe die interesse in ICO’s, waarvan er veel op het Ethereum-netwerk gebouwd zijn, weer aangewakkerd kan worden, antwoordde Wood het volgende:

Ik geloof niet dat dat [de interesse in ICO’s] al voorbij is. Ik denk dat ICO’s nog wel een tijdje mee kunnen draaien. Ik geloof dat er nog een hoop, laten we zeggen, evolutie, voor ICO’s zal zijn in de loop van de tijd.

In 2018 hebben ICO’s, weliswaar met de nodige controverse, enorme successen behaald ondanks de algemene daling van de cryptocurrency-markt. Volgens gegevens van CoinSchedule hebben ICO’s alleen al in de eerste acht maanden van 2018 een totaal van meer dan $18 miljard opgehaald. In 2017 bedroeg dat slechts $6,2 miljard.
Een veel gehoord probleem dat mensen hebben met Ethereum en de crypto-industrie over het algemeen, is de schaalbaarheid. Daarover zei Wood het volgende:

De schaalbaarheid is zeker iets waar mensen al enige tijd aan werken, en we beginnen de eerste stukjes van innovatie te zien. Ethereum probeert meer vaart te zetten op het gebied van schaalbaarheid met het idee van sharding, wat iets is dat zeer gebruikelijk is in databases waarmee je in principe de blockchain in verschillende stukjes kunt opsplitsen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Miljarden aan bitcoin onder water na grootste correctie in 2 jaar
Miljarden aan bitcoin onder water na grootste correctie in 2 jaar
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
terra-luna-lunc-do-kwon
Terra-drama nadert einde: Miljarden-schikking leidt tot verkoop bedrijven
Zuid-Korea opent aanval op Noord-Koreaanse bitcoins
Noord-Koreaanse cryptodieven beginnen $305 miljoen te versluizen
Advertentie