Rico Engelbarts
23/09/2020 09:33 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/09/2020 09:33

MEME (MEME) token airdrop bezorgt gebruikers $700.000 aan gratis geld

icon-altcoins
Altcoin nieuws
MEME (MEME) token airdrop bezorgt gebruikers $700.000 aan gratis geld

De waarde van het MEME (MEME) token is ontzettend gestegen naar een hoogtepunt van bijna $2.000 per stuk. De totale waarde van de onlangs gehouden tokendrop kwam daardoor op bijna $700.000 te liggen.
Opvallend is dat er maar een klein totaal aantal tokens beschikbaar is, slechts 28.000 tokens. Een groot deel van de tokens is ook verdeeld onder leden van de Telegram groep die MEME token heeft.
Op Etherscan is de distributie van de MEME token te zien. 72 mensen ontvingen ongeveer 355 MEME tokens. Die waren op het moment dat ze weggegeven werden vrijwel niets waard. Uiteindelijk steeg de token naar een waarde van net geen $2.000. De 72 personen kregen dus voor bijna $700.000 aan gratis geld. De koers is inmiddels alweer flink onderuit gegaan en is met meer dan 50% gedaald. Hierdoor is het vaak onverstandig om in dit soort altcoins te investeren.
Anthony Sassano, is een van de gelukkige ontvangers van de token, hij liet dit twee dagen geleden weten op Twitter.


De eigenaar van Yearn Finance, Andre Conje, kondigde in augustus de lancering van YFI aan. Deze token is een zeer schaarse bestuurstoken met een totaal aanbod van 30.000. Deze token werd onderling verdeeld in de community en gaf deelnemers de kans liquiditeit toe te voegen om dit later weer te kunnen innen. YFI is een van de tokens met een succesverhaal. Het steeg namelijk als waardeloze token naar een hoogtepunt van boven de $40.000.
Uniswap, de populairste geautomatiseerde en gedecentraliseerde exchange hield ook een airdrop. Onlangs werd de token gelanceerd en alle deelnemers die het platform ooit hebben gebruikt voor 1 september ontvingen 400 UNI tokens. De prijs van de token steeg naar $9 op zijn piek, de totale waarde van de tokendrop was daardoor $3.500.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie