Roy van Krieken Roy van Krieken
12/04/2023 17:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 12/04/2023 17:00

Nederlandse crypto SBLX steeg afgelopen week 25%, wat gebeurde er?

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Iets minder dan twee geleden was het moment eindelijk. Het revolutionaire SocialBlox (SBLX) platform ging live, en iedereen kon vanaf dat moment zijn of haar vrienden, familie en collega’s uitdagen door middel van SocialBlox’ unieke challenges. Deze lancering was een groot succes en dat vertaalde zich ook naar de koers van SBLX.

Als je je nu registreert via Crypto Insiders krijg je tijdelijk zelfs 7.500 SBLX helemaal gratis op je account gestort! 

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Koersstijging SBLX: hype vertaalt zich in winst

De lancering van SocialBlox heeft geleid tot een flinke koersstijging van de SBLX token. Door de hype rondom het platform was de waarde van SBLX met maar liefst 25% gestegen in slechts een paar dagen tijd. Dit biedt gebruikers van SocialBlox een uitgelezen kans om nog meer te verdienen met het unieke post-to-earn concept. 

Gebruikers kunnen nu namelijk niet alleen geld verdienen door het platform te gebruiken, maar ook profiteren van de toegenomen waarde van de SBLX tokens die ze bezitten en verdienen.

Het post-to-earn concept van SocialBlox stelt gebruikers in staat om SBLX tokens te verdienen door deel te nemen aan creatieve challenges op het platform. Deze challenges variëren van potjes FIFA winnen tot geblinddoekt een object tekenen. Door het succesvol voltooien van deze challenges, kunnen gebruikers vooraf bepaalde hoeveelheden SBLX tokens winnen. In sommige gevallen kan dit oplopen tot enkele honderden dollars aan SBLX per challenge!

Dankzij de recente koersstijging zullen deze verdiende tokens dus nog meer waard zijn geworden, en het is niet gek om te geloven dat verdere koersstijging nog in het verschiet liggen!

Gratis SBLX tokens verdienen

Naast het verdienen van SBLX tokens door challenges te voltooien, kunnen gebruikers ook extra tokens verdienen door vrienden uit te nodigen voor het platform. Zowel de uitnodigende gebruiker als de uitgenodigde vriend ontvangen gratis SBLX-tokens, waarmee ze direct kunnen profiteren van de gestegen koers.

Met het succes van de lancering en de koersstijging van de SBLX token is de toekomst van SocialBlox veelbelovend. Het platform heeft de potentie om de wereld van social media op zijn kop te zetten en biedt gebruikers unieke mogelijkheden om geld te verdienen met hun online activiteiten. 

Mis deze kans niet en registreer je nu op SocialBlox. Verken de grenzeloze mogelijkheden van het platform, daag je vrienden uit, en verdien SBLX tokens terwijl je geniet van deze revolutionaire social media ervaring. De eerste 5.000 aanmeldingen krijgen SBLX helemaal gratis! SBLX tokens zijn ook te koop op Knaken en Uniswap.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Advertisement
Advertisement