Timo Bult Timo Bult
24/03/2019 11:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/03/2019 11:45

Ondanks bearish sentiment Basic Attention Token (BAT) meer dan 7% in de plus

icon-altcoins
Altcoin nieuws
ondanks_bearish_sentiment_basic_attention_token_meer_dan_7_procent_in_de_plus

De top 10 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie kleurt op dit moment rood. Alhoewel het geen significante dalingen zijn, met ethereum (ETH) 0,5% in de min, zien we op plek 26 een opvallende stijger.
Het Basic Attention Token (BAT) staat op dit moment namelijk 7,5% in de plus en is daarmee $0,216 waard op CoinMarketCap. Opvallend is dat BAT al meerdere keren als veilige haven diende voor investeerders op momenten dat bitcoin (BTC) en de andere grotere cryptocurrencies het wat minder deden.
Of BAT deze uptrend voort weet te zetten zal in de komende uren blijken. Wanneer we echter naar de langere termijn kijken, zien we dat BAT het al langere tijd goed doet. Zo betaalde je op 24 februari nog gemiddeld $0,127 per 1 BAT, nu is dat dus $0,216. Voor degene met BAT in hun wallet zijn het dus goede tijden!
BAT is de native cryptocurrency van de Brave browser. Deze snelle internetbrowser heeft als doel de internetadvertentiewereld op zijn kop te zetten. Zo wil het websitebezoekers gaan betalen voor toestaan van advertenties. Begin deze maand begon Brave voor het eerste bezoekers te betalen in BAT.
Gezien een aantal altcoins het beter lijken te doen dan de crypto-reus bitcoin (BTC), verwachten analisten daarnaast dat het alt seizoen voor de deur staat. Mede op basis van de afnemende bitcoin dominantie lijkt het erop dat altcoin in populariteit toe beginnen te nemen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie