Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Opera lanceert nieuwe browser met ingebouwde cryptocurrency wallet

De nieuwe internetbrowser van Opera, “Opera 60,” ook bekend als “Reborn 3,” is vandaag op 9 april gelanceerd en komt met een ingebouwde cryptocurrency wallet.

De browser is beschikbaar voor Windows, Linux en Mac en wordt geleverd met de Opera Wallet, een ingebouwde wallet voor cryptocurrencies. Momenteel ondersteunt de browser alleen ether (ETH) en andere ERC-20 tokens op de ethereum-blockchain.

- Advertentie -

Tevens heeft de browser een ‘Web 3’ verkenner ingebouwd. Web 3 is een overkoepelende term voor “het internet van de toekomst,” een gedecentraliseerd internet met behulp van blockchain-technologie. Gebruikers kunnen met de browser gebruik maken van de gedecentraliseerde apps (dApps) van Web 3.

Krystian Kolondra, vicepresident en hoofd van de browsers bij Opera, zegt het volgende over Web 3:

Hoe meer tijd we online besteden, des te meer tools we nodig hebben die ons helpen de veiligheid en privacy van onze digitale levens te beheersen. Met deze belangrijke upgrade zetten we de eerste stap in Web 3, het nieuwe web, waar gebruikers de controle hebben. We zijn van mening dat elke browser in 2019 klaar moet zijn voor Web 3.

De browser kan gekoppeld worden aan de Android versie die vorig jaar al werd uitgebracht. De cryptocurrency wallet voor de iOS versie is nog in de ontwikkeling en zou binnenkort uit moet komen.

Tevens wordt de browser geleverd met een gratis ingebouwde virtual private network (VPN) en een ad-blocker.

Eind februari kondigde telefoonfabrikant HTC aan dat het gaat samenwerken met Opera waardoor gebruikers van de HTC Exodus, een blockchain-telefoon, microbetalingen naar website kunnen versturen.

De Brave Browser kondigde vorige maand aan dat mensen uitbetaald kunnen worden in cryptocurrency door reclame te bekijken via de browser.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...