Ripple fundamentals bullish in aanloop naar Swell 2019

Ripple is een van die cryptocurrency-projecten waarvan de fundamentele factoren er bijzonder bullish uitzien. Het project heeft al talloze samenwerkingsverbanden met zeer grote bedrijven, en die trend lijkt het na de onthulling van Facebooks cryptocurrency Libra ook voort te zetten. Kortom, Ripple doet het goed!

- Advertentie -

Vorige week berichtte Crypto Insiders al over het nieuws dat Ripple een mooie deal heeft weten te sluiten met MoneyGram, een groot Amerikaans bedrijf dat overboekingsdiensten aanbiedt. Die dienst wordt vooral door immigranten gebruikt die geld naar hun familie willen sturen.

MoneyGram zal naar verluidt gebruik gaan maken van Ripple’s xRapid. Dit product maakt gebruik van het netwerk van Ripple en gebruikt daarnaast het XRP-token om directe liquiditeit te kunnen bieden. Op die manier kunnen internationale transacties vrijwel direct worden afgewikkeld.

Dit voordeel beginnen steeds meer financiële bedrijven in de wereld te zien. Dit is vooral te zien in Azië, waar Ripple met een aantal grote bedrijven uit verschillende landen samenwerkt.

Zo maakt CoinOne, een toonaangevende Zuid-Koreaanse cryptocurrency exchange, gebruik van RippleNet, en zal het naar verluidt ook xCurrent gaan implementeren. Door deze populariteit in Azië heeft Ripple een aantal grote partners uit Japan, China en Thailand.

In oktober dit jaar vindt Swell 2019 plaats, een evenement georganiseerd door Ripple. Vorig jaar sloot Bill Clinton het evenement nog af met een speech waarin hij aandrong op gunstige reguleringen om de blockchain-sector te kunnen helpen groeien. Tijdens Swell 2019 zullen onder andere de CEO van Remitr, Kanchan Kumar, en de CFO van Cuallix, Nicolas Palacios, aan het woord komen.

- Advertentie -

Heb je gisteren de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -
Ad
SATOS
Reviewed
€16.347,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€16.076,10 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€16.077,60 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.135,60 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€16.144,90 Kopen
Laatste nieuws

‘Bitcoin (BTC) is een smalle markt, kan uitgroeien tot wereldwijde markt,’...

0
Volgens de Amerikaanse tv-zender CNBC heeft de CEO van 's werelds grootste vermogensbeheerder BlackRock, Larry Fink, een aantal positieve uitspraken over bitcoin (BTC) gedaan....
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...