Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
31/08/2020 08:43 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/08/2020 08:43

Ripple (XRP) community vergrendelt honderden miljoenen XRP in aanloop naar airdrop Flare Network

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Ripple (XRP) community vergrendelt honderden miljoenen XRP in aanloop naar airdrop Flare Network

Foto: rafapress/Shutterstock

Het door Ripple (XRP) gesteunde blockchain-project Flare Networks ziet een overweldigende vraag naar hun tokens vanuit de XRP-community. XRP-investeerders kregen tot recent de kans om hun XRP in Ripple Labs (XRPL) accounts te vergrendelen. Volgens een Tweet van Flare zelf zijn er al honderden miljoenen XRP-coins vergrendeld.

“De reactie van het XRP-ecosysteem op Flare was enorm. Meer dan 5.400 accounts met in totaal 295 miljoen XRP hebben zich aangemeld om het Spark-token in 6 dagen te claimen.”

Het bedrijf kwam op 26 augustus met een plan om Ripple en Ethereum (ETH) te verbinden. De overbrugging zal FXRP (XRP op het Flare Network) toelaten op de Ethereum (ETH) blockchain, wat opties biedt wat betreft schaling en het bouwen van nieuwe apps. In het netwerk is de Ethereum Virtual Machine geïntegreerd en wordt het XRP-encryptieschema gebruikt dat het gebruik van XRPL en Flare voor XRP-gebruikers makkelijker maakt.
Op een later moment zal iedereen die in bezit is van XRP, met uitzondering van de eerdere XRPL-registraties en sommige eerdere werknemers van Ripple Labs, ook in staat zijn om de Spark-token te claimen. Totaal zullen er 45 miljard Spark-tokens verdeeld worden, wat ongeveer evenveel is als het aantal XRP dat in bezit is van niet XRPL-holders.
Voor de distributie wordt er een snapshot gemaakt van alle XRP-adressen. Vervolgens worden de XRPL adressen, voormalige werknemers en niet deelnemende exchanges verwijdert uit de lijst.
Daarna worden de 45 miljard tokens 1:1 verdeeld onder de investeerders. In unieke gevallen kunnen sommige adressen meer dan 1 Spark per XRP ontvangen omdat er meer overblijft dan verwacht. Dit kan komen door bijvoorbeeld investeerders die hun XRP op niet deelnemende exchanges hebben staan en daarom niet meegenomen worden in de verdeling.
Ondanks dat het nog niet bekend is wanneer de tokens verdeeld worden, heeft Flare laten weten de tijd te geven aan exchanges om ondersteuning te geven aan het project. Heb jij je XRP straks op een exchange staan die geen ondersteuning heeft? Geen zorgen, het spark-team zal twee weken voor het snapshot een waarschuwing geven. Zo kun je bijtijds nog wisselen van exchange. Óók is het mogelijk om de spark-token op je wallet te ontvangen, de uitleg hiervoor is terug te vinden in de FAQ.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie