Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Ripple (XRP) en Ethereum (ETH) worden met elkaar verbonden middels brug tussen blockchains

Op 26 august kwam Flare Networks, partner van Ripple (XRP) met een voorstel om een brug te slaan tussen XRP en de blockchain van Ethereum (ETH). De CEO van Ripple, Brad Garlinghouse en de trouwe fans van Ripple zagen dit idee absoluut zitten om de twee ecosystemen met elkaar te verbinden.

Deze brug zou FXRP (XRP op het Flare Network) toelaten op de Ethereum blockchain, wat de mogelijkheid biedt om te kunnen schalen en nieuwe apps te kunnen bouwen. Het Flare-netwerk maakt momenteel gebruik van de Ethereum Virtual Machine om zo geavanceerde smart contracts aan te kunnen bieden.

- Advertentie -

Het voorstel moet goedgekeurd worden door de Ripple Foundation. Dit voorstel is het eerste in zijn soort en is tot dusver positief ontvangen door de community. En gebruiker liet bijvoorbeeld op Twitter weten dat hij al zijn apps en smart contracts gaat verplaatsen zodra het mogelijk is.

Echter spelen er ook twijfels onder de community. Een andere gebruiker stelde de vraag of het allemaal wel nodig is om een verbinding te leggen met Ethereum, hij vraagt zich af of dit niet alleen maar vertraging zal veroorzaken op het Flare Netwerk. Onlangs waren de fees op het Ethereum-netwerk ongekend hoog, maar liefst $99 voor sommige DeFi gebruikers. Dit allemaal door verstopping.

Volgens de eigenaar van Ripple, Brad Garlinghouse biedt de verbinding via het Flare Netwerk alleen maar mogelijkheden en het beste van beide platforms.

“In mijn ogen slaat Flare een perfecte brug tussen de meest functionele componenten van elke ontwikkelaar. De snelle verwerkingstijd van XRP, de smart contracts van ethereum, en de consensus methode van Avalanche. Hiermee kan Ripple zijn inzetbaarheid verhogen en biedt het meer opties om applicaties op te bouwen voor bijvoorbeeld DeFi doeleinden.”

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.418,35 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...