Kevin Schijven Kevin Schijven
28/10/2019 15:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/10/2019 15:45

Shelley testnet van Cardano gaat november laatste fase in, laat gebruikers ADA verdienen

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Shelley testnet van Cardano gaat november laatste fase in, laat gebruikers ADA verdienen

Foto: siam.pukkato/Shutterstock

Input Output Hong Kong (IOHK), het bedrijf achter Cardano (ADA), heeft aangekondigd dat in november de laatste fase van het Shelley testnet in zal gaan waarin gebruikers ADA kunnen verdienen.


In september lanceerde de eerste fase van het testnet voor Shelley, wat onderdeel is van de overstap naar een volledig gedecentraliseerde netwerk met behulp van Oruroboros, een geavanceerd proof-of-stake (PoS) protocol.
De laatste fase van de Shelley testnet zal in november van start gaan en geeft gebruikers de mogelijkheid om ADA te verdienen door te staken. IOHK meldt dat in principe iedereen mag mee doen, zolang je ADA in de juiste wallet zit op het moment van de snapshot.
Op de tweet is te zien in welke wallet dat moet zijn: dus geen hardware wallet of een cryptocurrency-exchange, maar Deadalus of Yoroi, speciale wallets voor Cardano. Wanneer de snapshot precies wordt uitgevoerd is nog onbekend, maar dat zal ergens in november zijn.
Beloningen op het Shelley testnet kunnen niet gelijk gebruikt worden, maar zullen worden overgezet naar het mainnet wanneer die lanceert. De hoeveelheid ADA die men kan verdienen op deze manier kan uitgerekend worden met een speciale rekenmachine die IOHK binnenkort zal uitbrengen.
In de blostpost wordt gemeld dat staking enige technische kennis vergt. Dat geldt niet voor delegating, oftewel het delegeren van staking. Het delegeren van staking houdt in dat iemand zijn stemrechten en verdiensten van het staking aan een vertrouwde partij delegeert in ruil voor een aandeel van de winst. Hier is geen technische kennis voor nodig.
Crypto Insider David zegt dat de stier weer terug is in zijn nieuwste uitgebreide wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse! Benieuwd naar zijn opinie en verwachtingen? Lees zijn analyse dan hier.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie