tron_reageert_op_zogenaamde_politie-inval_in_china

TRON reageert op de zogenaamde politie-inval in China

836

Gisteren kwam naar buiten dat een kantoor van TRON in China naar verluidt zou zijn binnengevallen door de Chinese politie, maar het was niet duidelijk wat er precies aan de hand was. Inmiddels heeft TRON gereageerd en het blijkt dat de politie aanwezig was juist ter bescherming van het kantoor.

Op 8 juli hadden demonstranten zich verzameld in Peking voor de deuren van Raybo, een partner van TRON. Ze zijn het slachtoffer geweest van ponzifraude. TRON heet “Wave Field” in China en de groep scammers, de “Wave Field Super Community,” had zo’n 200 miljoen Chinese yuan, oftewel $30 miljoen, opgehaald voordat het plotseling verdween.

De demonstranten waren woedend omdat TRON noch Justin Sun, de CEO van TRON, zich hadden uitgesproken over de scam. Pas dagen nadat de groep scammers verdwenen was met het geld plaatste Justin Sun een waarschuwing op Twitter over fraude, maar noemde de Wave Field Super Community niet bij naam.

De scam zou zelfs tot de zelfmoord van een van de Chinese investeerders geleid hebben. Uiteindelijk bleek het dus dat de politie aanwezig was om de demonstranten te verwijderen, niet om het kantoor binnen te vallen.

In de officiële verklaring toont TRON medeleven met de slachtoffers, maar het bedrijf zegt dat het al eerder waarschuwingen had afgegeven omtrent fraude. Inmiddels heeft het bedrijf een zogenaamde cease and desist brief opgestuurd die de scammers verbiedt misbruik te maken van de TRON-naam.

In gerelateerd nieuws heeft TRON BitTorrent Speed gelanceerd. Hiermee kunnen gebruikers tron (TRX) verdienen in ruil voor bandbreedte. Tevens hield Justin Sun een ask me anything (AMA) sessie omtrent BitTorrent Speed:

Een paar dagen geleden bracht dApp Review een rapport uit waaruit bleek dat TRON inmiddels meer dan 500 dApps met meer dan 700.000 gebruikers op de blockchain bereikt heeft.

Heb je gisteren de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Satos

4.6/5

€7.983,78 Kopen
Litebit

4.5/5

€7.955,92 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€7.947,34 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€7.962,39 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€7.888,00 Kopen
Bitonic

3.8/5

€7.928,17 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€8.088,33 Kopen
Laatste nieuws