Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

TRON’s Justin Sun beticht van censureren concurrent op Steemit

Justin Sun, oprichter van TRON (TRX) en recent eigenaar van Steemit ligt onder vuur, omdat een bericht over de Hive hard fork verwijderd zou zijn. 

Op 19 maart, tweette een crypto influencer dat zij een uitlegvideo had gemaakt over de fork die 20 maart zou plaatsvinden:

- Advertentie -

 

@girlgone_crypto zei:

Ik heb een normale uitleg-video gemaakt waarin ik de aankondiging van de hard fork door nam en aanstip wat je ervan kan verwachten. Die bewuste video is verwijderd van het Steemit-platform. Ironisch genoeg is de reden van de fork de censuur die plaatsvindt op Steem en daarom bewegen mensen zich naar Hive.

De hard fork is bedoeld om Sun, eigenaar van Steemit, van de troon te stoten. Hij zou momenteel te veel macht hebben binnen de community.

Eerder dit jaar kocht Sun Steemit Inc op, de grootste operatie binnen de Steem blockchain. Daarbij streek hij ook ongeveer 20% van alle Steem tokens op. De community wil dus een hard fork in gang zetten om te voorkomen dat Sun straks alle touwtjes in handen heeft.

De twee grote cryptocurrency exchanges Binance en Huobi stemden met de mening van Sun in en verwierpen het idee van de community om een hard fork plaatst te laten vinden.

Na veel kritiek van de community gekregen te hebben besloten de exchanges hun stem terug te trekken en in plaats daarvan de hard fork te ondersteunen. Je kan op de exchanges, na de fork, je Steem tokens een op een omzetten naar Hive.

Hive geniet support

Na de aankondiging van de hard fork schoot de koers van STEEM maar liefst 200% omhoog. Hive blijkt flink support te ontvangen van de community.

Steampeak, een van de grootste platformen op Steem vroeg aan de community van welke blockchain ze van plan zijn gebruik te maken. Uit de poll bleek volgens Scott Jarvi, de eigenaar van Steempeak, dat de beslissing unaniem was. Men kiest voor Hive.

Ik heb elke reactie gelezen en kon vrijwel niemand vinden die niet van plan was de overstap naar Hive te maken. We hebben gevraagd om eerlijke antwoorden en we hebben er voor gezorgd dat de mening van beide kanten werd geaccepteerd in de reacties onder de berichten.

Jarvie voegde toe dat Hive waarschijnlijk een moeizame start zal hebben, maar dat het platform gaandeweg steeds meer richting een echt gedecentraliseerd bestaan toe zal leven.

Steempeaks zal binnenkort een website lanceren die draait op Hive, de naam hiervan wordt eerdaags bekendgemaakt.

Wekelijks neemt Crypto Insider David een macro update op voor leden van onze members-omgeving. Afgelopen dinsdag leek ons weer een mooi moment om deze waardevolle update met het grote publiek te delen. David gaat in op de vraag of het coronavirus het verloop van de markt verklaart. Stay safe! 

In zijn meest recente column legt David aan de hand van grafieken de situatie uit en bespreekt hij wanneer hij een koper wordt. Mis ‘m niet!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.872,90 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.915,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.933,30 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.938,20 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.965,60 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.915,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.872,90 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.933,30 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.938,20 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.965,60 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...