Discussier met alle crypto insiders via Telegram

VeChain gaat blockchain-ondersteuning leveren aan bedrijven als IBM, Starbucks en McDonalds

De VeChain (VET) Foundation is nu lid van de China Animal Health and Food Safety Alliance (CAFA). Dat kondigt het bedrijf aan op 17 september middels een persbericht.

- Advertentie -

CAFA is van plan de toeleveringsketens van de voedselindustrie in kaart te brengen. China heeft de afgelopen jaren een groot aantal schandalen meegemaakt omtrent deze industrie zoals namaak producten en vervalste ingrediënten.

De CAFA wil dit tegengaan en zodoende de gezondheid van dieren verbeteren. VeChain sluit zich aan bij deze groep als raadslid en is het enige blockchain bedrijf in de groep. De CAFA valt onder het Ministerie van Landbouw in China en de groep bestaat uit 130 leden, waaronder enkele grote namen als IBM, Starbucks en McDonalds.

Alle groepsleden kunnen gebruik maken van de ToolChain van VeChain. Hiermee is het mogelijk om alle processen van de supply chain van voedselproducten op te slaan in een onveranderbare en veilige manier op VeChainThor, de openbare blockchain van VeChain.

VeChain kondigde vorige maand nog de ToolChain aan en zei toen dat het gebruik van blockchain-technologie de nieuwe standaard wordt in de voedselindustrie door de transparantie en traceerbaarheid die het biedt.

Walmart China werkt al samen met VeChain en maakt gebruik van de VeChainThor blockchain. Ook PricewaterhouseCoopers (PwC), een van de Big Four accountancybedrijven, behoort tot het consortium dat werkt aan het Walmart China Blockchain Traceability Platform (WCBTP).

Deze zomer zei Sunny Lu, medeoprichter van VeChain, dat hij er alles aan zal doen om Ethereum (ETH) in te halen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.045,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.045,30 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...