Wessel Kersting Wessel Kersting
25/03/2023 10:41 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 12:37

Let op: Dogecoin koers kan elk moment uitbreken

Analyses
Let op: Crypto experts verwachten tijdelijke daling

Foto: Ground Picture/Shutterstock

Leden van Crypto Insiders Premium ontvangen wekelijks nieuwe technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta. Ook kom je in contact met ervaren handelaren, analisten en een community van meer dan 1.000 leden.

In dit artikel delen we een recente analyse van Dogecoin (DOGE) die eerder in onze premium groep is gedeeld. Bezit jij deze crypto niet? Onder in dit artikel leggen we uit hoe je alsnog winst kunt maken met een dalende koers. Ben je nog geen lid of heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Probeer dan ons Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis.

Solana (SOL) houdt zich sterk: omkeer voor koers lijkt nabij
Solana (SOL) houdt zich sterk: omkeer voor koers lijkt nabij

Technische analyse DOGE koers

De koers van dogecoin kon onlangs iets herstellen en bereikte steeds hogere pieken. Echter verwachten de analisten van Crypto Insiders dat dit herstel van korte duur was en dat DOGE snel de weg omlaag zal doorzetten. Dat lichtte ze onlangs als volgt toe aan Premium leden:

“De koers van DOGE blijft zoals verwacht hangen in de blauwe weerstandszone. Wij verwachten dat DOGE vanaf hier de weg naar beneden zal voortzetten richting $0,05807. Hier zou  DOGE support moeten vinden en kan de koers een tijdje consolideren.

Vooralsnog volgt de koers perfect het 12345 Elliott Wave-patroon uit onze vorige DOGE analyse. Na de voltooiing van deze wave verwachten we een korte opleving, gevolgd door verdere daling. We houden deze analyse up-to-date in onze Premium omgeving.”

Deze analyse is op 20 maart met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Updates voor bovenstaande analyse worden doorgaans 48 uur eerder gedeeld in onze premium groep.

Winst maken wanneer een koers daalt?

Lees meer over Dogecoin

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel Kersting maakt sinds april 2019 deel uit van Crypto Insiders. Via cryptodienstverlener SATOS kwam hij in contact met het platform. Hij heeft financial services management gestudeerd aan de HvA en naast zijn werk als Compliance Officer voor een cryptocurrency exchange, schrijft hij dagelijks Premium analyses voor Crypto Insiders. Wessels interesse in cryptocurrency komt voort uit zijn financiële achtergrond en passie voor beleggen en handelen. Hij heeft meegeholpen aan het opzetten van de Discord omgeving van Crypto Insiders en is gespecialiseerd in technische analyse.

Net binnen
Trending
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Solana memecoin stijgt als een raket door promotie van Lionel Messi
Memecoin-oprichter in tranen, crypto koers crasht 90% tijdens livestream
Bitcoin’s zware correctie: Lange termijn investeerders veranderen strategie
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
Toch een recessie in Amerika? De gevolgen voor Bitcoin
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
3x goed nieuws voor Shiba & Nederlanders maken iedereen SHIB miljonair
Na regen komt zonneschijn: Alle Nederlanders ontvangen gratis SHIB
Advertentie

Trending Analyses nieuws

Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Cryptomarkt volatiel na CPI-schok, dit kan niet lang meer duren
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
VeChain (VET) koers kan weer hard stijgen na boost van Revolut
VeChain (VET) koers kan weer hard stijgen na boost van Revolut
Advertentie