Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

AT&T is eerste mobiele telefoon provider die bitcoin accepteert

Na Starbucks, Nike en Facebook is AT&T het volgende grote mainstream dat zich gaat wagen aan cryptocurrency. De mobiele telefoon provider heeft gisteren aangekondigd dat haar klanten hun telefoonrekeningen kunnen betalen met cryptocurrency. Om deze betalingen te bewerkstelligen is AT&T de samenwerking aangegaan met cryptocurrency-betalingsprovider BitBay.

- Advertentie -

De Amerikaanse mobiele telefoon provider zal zelf geen cryptocurrencies in beheer hebben, want BitBay zal de crypto-betalingen ontvangen en deze omzetten naar fiatgeld voordat AT&T de betalingen ontvangt.

Met deze ontwikkeling is AT&T de eerste grote Amerikaanse mobiele telefoon provider die een cryptocurrency-betalingsoptie aanbiedt. Kevin McDorman, Vice President of Communications Finance Business Operations bij AT&T zei het volgende omtrent de upgrade:

We zijn altijd op zoek naar manieren om beter te worden en onze diensten uit te breiden en we hebben klanten die cryptocurrency gebruiken. We zijn verheugd dat we ze een mogelijkheid kunnen bieden om rekeningen te vereffenen met de betaalmethode die ze willen gebruiken.

Hoewel er meer grote Amerikaanse bedrijven zijn die inmiddels bitcoin via een derde partij accepteren, zorg de naamsbekendheid en het marktaandeel van AT&T ervoor dat dit wordt gezien als zeer positief nieuws voor de cryptocurrency-sector.

Toch is niet iedereen door het dolle heen. Zo krijgt een tweet van Anthony Pompliano, mede-oprichter van Morgan Creek Digital, aardig wat kritiek.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David afgelopen maandag gelezen? Je wilt ‘m niet missen! Lees ‘m alsnog hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.005,39 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.005,39 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...