Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Bitcoin (BTC) vormt mogelijk een bullish ‘BARR’ patroon, wat houdt dit in?

De bitcoin (BTC) koers lijkt weer enigszins op te kunnen krabbelen na de harde klappen die vorige week vielen. Op dit moment vormt BTC bovendien een zogenaamd bump-and-run-reversal-patroon, afgekort BARR. De laatste keer dat bitcoin dit patroon vormde volgden er mooie stijgingen.

Dat was namelijk in april 2019. Voor diegene die pas in crypto zijn gestapt; in april 2019 toonde bitcoin enorme stijgingen waarmee het einde van de barre crypto winter ten einde leek te zijn gekomen. In deze periode steeg bitcoin van een prijsniveau van ongeveer $4.000 naar een high in juni van net geen $14.000. Hieronder vind je een tweet uit deze periode waarin het BARR patroon wordt vastgesteld voordat de stijging plaatsvond.

- Advertentie -

Op dit moment lijkt de koers eenzelfde patroon te vormen. Dit viel onder andere BTC Time Traveler op. Hij retweet dan ook de bovenstaande tweet en toont daarin het huidige koersverloop:

De koers lijkt inderdaad opnieuw grotendeels overeen te komen met het “tekstboek BARR patroon,” dat zich dus al eens in april 2019 vormde. Uiteraard zijn verleden koersbewegingen geen garantie voor de toekomst, toch is het opvallend.

Er zijn daarnaast ook nog analisten die verwachten dat de koers mogelijk verder zal dalen. Een van die analisten is Benjamin Blunt, die meer dan 50.000 volgers heeft op Twitter. Hij stelt dat de huidige stijging “correctief” is en dat bitcoin verder terug kan zakken:

De afgelopen 24 uur was bitcoin behoorlijk volatiel. Zo steeg BTC van vlak onder de $6.500 naar een high van net geen $7.000, om vervolgens weer terug te zakken naar een low van $5.657. Vooralsnog is de trend sinds 12 maart opwaarts.

Gisteren deelde onze analist Michiel een koersvideo uit onze Crypto Insiders Members omgeving als freebie. Heb je ‘m gemist? Bekijk hem dan gauw hier!

Wekelijks neemt Crypto Insider David een macro update op voor leden van onze members-omgeving. Afgelopen dinsdag leek ons weer een mooi moment om deze waardevolle update met het grote publiek te delen. David gaat in op de vraag of het coronavirus het verloop van de markt verklaart. Stay safe! 

In zijn meest recente column legt David aan de hand van grafieken de situatie uit en bespreekt hij wanneer hij een koper wordt. Mis ‘m niet!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.194,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.833,13 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.708,91 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.755,02 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.786,52 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.194,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...