Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC), zilver en goud vallen buiten het systeem, aldus schrijver ‘Rich Dad Poor Dad’

Robert Kiyosaki, schrijver van het boek Rich Dad Poor Dad, heeft tijdens een recent interview met de mede-eigenaar van Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano bitcoin (BTC) vaak genoemd. Het zou volgens hem een veilige haven zijn. 

“De enige reden dat ik achter bitcoin sta is omdat het niet gekoppeld is aan het systeem. Het is een afscheiding tussen mijn geld en de overheid.” aldus Kiyosaki.

- Advertentie -

Tijdens het interview benoemde Kiyosaki meerdere malen aspecten waaruit blijkt dat hij het systeem gemanipuleerd vindt. Kiyosaki had voornamelijk kritiek op de Amerikaanse centrale bank:

The Fed is geen bank, het is een kartel wat beheert wordt door de rijkste mensen ter wereld. De jongens die de Fed beheren hebben de wereld in hun zak.

Aldus Kiyosaki. Hij refereerde hierbij naar boeken als The Creature From Jekyll Island en Grunch of Giants

Volgens Kiyosaki zijn goud, zilver en bitcoin de enige manieren om inflatie te ontkomen. Als je gebruik maakt van gemanipuleerde systemen loop je tegen problemen aan, stelt Kiyosaki. Hij gaat verder:

Dit komt omdat je niet meer volgens hun systeem werkt, je bent er buiten. Daarom zeg ik, goud en zilver is het geld van god. Bitcoin is het geld voor open-source mensen.

aldus Kiyosaki. De schrijver kwam onlangs al eens in het nieuws vanwege een aantal tweets. Hierin liet hij zich tevens uit over bitcoin en stelde hij dat de dollar aan het sterven is.

De bulls houden stand, de koers van bitcoin maakt hogere lows, maar de kracht neemt af. Het is allemaal zeer afhankelijk van de actie die we gaan zien in de $7.000 en de volgende weerstand rond de $7.600-7.800. Wat gaat onze analist David doen? Hij legt het je uit in zijn technische analyse van deze week!

De koers van bitcoin lijkt volgens Michiel dan eindelijk die volgende move te maken! Bekijk de zijn koersupdate van vanochtend om te zien naar welke niveaus hij kijkt!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.402,07 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.402,07 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...