Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) zou op dit moment op dit prijspunt moeten staan, volgens Bloomberg analist

Bitcoin (BTC) zou een stuk meer waard moeten zijn, dat stelt de analist Mike McGlone in zijn crypto-nieuwsbrief die hij namens nieuwsagentschap Bloomberg schrijft. Hij baseert zijn uitspraken op de recente positieve onwikkelingen op het Bitcoin-netwerk.

Een van deze ontwikkelingen is volgens McGlone het recent behaalde record betreft de bitcoin mining hashrate. Deze steeg onlangs tot nieuwe hoogtes wat een indicatie zou kunnen zijn dat miners blijven geloven in de toekomst. Maar er is nog een belangrijker punt volgens McGlone:

“De hashrate van Bitcoin blijft stijgen en bereikte onlangs nieuwe hoogtepunten. Wat ook blijft stijgen is het aantal actieve bitcoin adressen. Een topstatistiek voor adoptie, het 30-dagen gemiddelde van Bitcoin-adressen, komt overeen met de prijs die dichter bij $15.000 ligt wanneer gemeten op basis van automatische schaling sinds 2017.”

- Advertentie -

Volgens McGlone zouden deze twee indicatoren moeten dalen in het geval de bitcoin prijs ver terug zou zakken. Het tegenovergestelde is juist waar, met on-chain factoren die bullish ontwikkelingen laten zien.

Ondanks dat de crypto gemeenschap over het algemeen bearish is, zijn veel analisten voor de lange termijn alsnog bullish. De CEO van CryptoQuant liet onlangs nog weten dat terwijl de miners eind juli bitcoin begonnen te verkopen, dit de komende bull-run niet in de weg zal zitten.

Voor de kortere termijn blijft het nog afwachten wat de BTC koers zal gaan doen. Gisteren zakte bitcoin uit een bear flag met een aardige daling tot gevolg. Bitcoin bevindt zich hiermee weer op een belangrijk punt.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.595,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.394,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.418,50 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.454,90 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.469,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.595,80 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.394,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.418,50 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.454,90 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.469,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...