Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Bitcoin bull Tim Draper: “fiat-geld binnen 5 jaar overbodig”

Tijdens een interview met Fox Business deed Tim Draper weer een aantal interessante en optimistische uitspraken over bitcoin (BTC). Draper is een bekende durfkapitalist en heeft zich vaker bijzonder positief uitgelaten over de toekomst van bitcoin.

Draper zei tijdens het interview dat we over ongeveer twee jaar onze kop koffie met bitcoin kunnen gaan kopen. Opvallend is zijn uitspraak dat uiteindelijk alleen criminelen nog fiat-geld willen gebruiken, omdat alles dat met bitcoin gedaan wordt, vastgelegd wordt op de blockchain. In het interview zei hij:

Alleen criminelen zullen nog met contant geld willen werken, omdat ze iedereen die bitcoin probeert te gebruiken te pakken zullen krijgen.

- Advertentie -

Draper ging ook kort in op het recente nieuws dat de grote Amerikaanse bank JP Morgan haar eigen cryptocurrency gaat lanceren. JPM Coin is een crypto die gebruikt gaat worden om transacties tussen klanten van de bank af te wikkelen, iets wat Ripple als een klap in het gezicht ziet. Draper zei dat deze crypto uiteindelijk meer interesse in bitcoin zal gaan stimuleren:

Niet veel bitcoin-knock-offs zijn geslaagd, maar ze dragen allemaal bij aan de interesse in bitcoin.

Zodra banken bitcoin gaan accepteren zal Draper alles “naar BTC omzetten”. Deze uitspraak benadrukt nog meer eens het vertrouwen dat hij in de grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie heeft.

Draper staat onder andere bekend om zijn astronomisch hoge voorspellingen. Tijdens een eerder interview voorspelde hij dat bitcoin in 2022 $250.000 waard zal zijn. BTC heeft met de huidige waarde van $3.978 echter nog een lange weg te gaan.

De afgelopen maanden heeft de cryptocurrency-markt flink geleden onder kelderende koersen. Sinds eind 2017 verloren sommige crypto’s bijna 90% van hun waarde. Het tij lijkt nu echter langzaam te keren nadat vrijwel de gehele crypto top 100 gisteren flinke stijgingen doormaakte.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.073,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.885,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.918,60 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.934,40 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€10.987,60 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.885,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.918,60 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.934,40 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.987,60 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.073,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...