Bitcoin rond de $7.200, maar voor hoe lang?

1

Nadat de prijs van Bitcoin (BTC) gedurende zaterdagochtend en -middag op 1 september redelijk stabiel rond de $7.050 schommelde, maakt het aan het eind van de middag rond een uur of vijf een sprong omhoog richting de $7.200, waar het volgens gegevens van CoinMarketCap op het moment van schrijven net onder ligt op $7.191.

Met Bitcoin stegen ook de altcoins vandaag weer. Ethereum (ETH), dat op maandag 13 augustus onder de $300 zakte, en daar sindsdien niet is bovenuit gekomen, maakte eenzelfde sprong als BTC aan het eind van de middag en is momenteel slechts een paar dollars verwijderd van de $300. Over de afgelopen 24 uur gezien laten de andere altcoins zoals EOS (EOS), Stellar (XLM), Litecoin (LTC), Cardano (ADA) allemaal een winst zien van tussen de 5% en 8%. Bitcoin Cash (BCH) heeft een uitschieter van bijna 15%.

Op 30 augustus daalde de BTC-prijs onder de $6.900, en verwachtte de meerderheid van de beleggers een daling tot beneden de $6.500 aangezien er geen support levels tussen de $6.500 en $6.800 gevonden konden worden. Binnen een periode van 12 uur herstelde Bitcoin echter relatief snel tot het weerstandsniveau van $7.000.

Nu Bitcoin bijna de $7.200 aantikt en het sinds 6 augustus enige vorm van stabiliteit tussen de $6.500 en de $7.000 heeft vertoont, is een kortetermijns-rally voor BTC en de rest van de cryptocurrency-markt niet ondenkbaar. De vraag is alleen hoe lang die rally zal duren, want zoals bekend lijkt de bearmarkt voorlopig nog niet voorbij.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws