Rico Engelbarts
25/11/2018 16:23 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/11/2018 16:23

BitPay CCO Sonny Singh: Bitcoin door sleutelontwikkelingen naar $20.000 in 2019

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
BitPay_COO_Sonny_Singh_bitcoin_naar_15000_tot_20000_dollar_in_2019

Sonny Singh, Chief Commercial Officer (CCO) van BitPay, beweert in een interview met Bloomberg TV op 22 november dat Bitcoin (BTC) tegen het einde van 2019 tussen de $15.000 en $20.000 waard zal zijn.
Singh benoemt Fidelity Investments en de Intercontinental Exchange (ICE) als de grootste redenen waarom de koersen volgend jaar zullen stijgen. Deze mening wordt gedeeld door “Crypto King” Bart Smith. 
Fidelity, een van de grootste financiële dienstverleners ter wereld met meer dan $7 biljoen in beheer, zal volgend jaar een cryptocurrency-exchange lanceren. ICE, eigenaar van de New York Stock Exchange (NYSE), heeft onlangs aangekondigd Bitcoin futures te gaan verhandelen op haar crypto-platform Bakkt vanaf 24 januari 2019. Singh verwacht dat andere grote financiële firma’s hen zullen volgen.

Ik zou zeggen, als deze gevestigde instanties hun producten lanceren, zou je [Bitcoin] tegen het einde van volgend jaar waarschijnlijk rond de $15.000, mogelijk zelfs $20.000 zien.

Aldus Singh. Tevens benoemt de CCO de lancering van een crypto exchange-traded fund (ETF) als een reden voor zijn verwachting omtrent de koers van Bitcoin. Momenteel ligt er een voorstel voor een Bitcoin-ETF van VanEck & SolidX bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) ter goedkeuring. De SEC heeft nog tot februari 2019 om een definitief oordeel te geven.
De CCO van BitPay is minder optimistisch over de toekomst van altcoins; andere cryptocurrencies dan Bitcoin:

Ik denk dat er een groot verschil is tussen Bitcoin en al het andere. Bitcoin is de ‘800-pound gorilla.’ Dat is degene die het massa-netwerkeffect heeft. Dat is een van de traditionele financiële gevestigden die producten bouwt. De anderen, ik weet niet wat er met hen gaat gebeuren… Geen van hen zal overleven tenzij Bitcoin het eerst overleeft.

Singh deed in september een soortgelijke voorspelling. Toen benoemde hij ook Fidelity als de reden dat Bitcoin volgend jaar zal stijgen en dat altcoins “in grote problemen zullen verkeren.”

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie