Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Bitcoin futures op Bakkt uitgesteld tot 2019!

De Intercontinental Exchange (ICE), eigenaar van de New York Stock Exchange (NYSE), heeft aangekondigd dat het de langverwachte lancering van Bitcoin (BTC) futures op het Bakkt platform heeft uitgesteld tot tenminste 24 januari 2019.

Kelly Loefler, CEO van Bakkt, licht op Medium toe waarom het futures product wordt uitgesteld:

Gezien de grote belangstelling voor Bakkt en het werk dat nodig is om alle stukken op hun plaats te krijgen, richten we ons nu op 24 januari 2019 voor onze lancering om ervoor te zorgen dat onze deelnemers klaar zijn om te handelen op dag 1. Zoals vaak het geval is met een productlancering, zijn er nieuwe processen, risico’s en maatregelen om te testen en opnieuw te testen. […] Het is dus logisch om onze tijdlijn aan te passen terwijl we met de industrie werken aan de lancering.

- Advertentie -

Tevens meldt Loefler dat er nog geen goedkeuring is voor het product wat eventueel ook meespeelt bij het uitstel:

Wat de regelgeving betreft, blijven we nauw samenwerken met de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) bij hun grondige herziening van het Bakkt Bitcoin Daily Futures-contract en het Bakkt Warehouse.

De cryptocurrency-wereld keek massaal uit naar de lancering van de eerste Bitcoin futures op een grote, door Wall Street ondersteunde, cryptocurrency-exchange. Het product zou eindelijk institutionele investeerders naar de markt kunnen trekken.

Sommige analisten, onder andere Tom Lee van Fundstrat Global, speculeerden dat de Bitcoin-futures nog dit jaar tot een rally in de markt zou leiden. Joseph Young, een crypto-analist, zei onlangs dat Bakkt ervoor kan zorgen dat de Securities and Exchange Commission (SEC) haar mening over Bitcoin-ETF’s zou kunnen veranderen. De SEC moet haar oordeel over het ETF voorstel van VanEck & SolidX in februari 2019 definitief vellen.

Het wordt spannend om te zien hoe het nieuws over dit uitstel de momenteel volatiele markt zal beïnvloeden en of de ICE de nieuwe aangekondigde datum gaat behalen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.790,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.824,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.844,30 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.846,20 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.889,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.824,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.790,50 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.844,30 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.846,20 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.889,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers vindt support, geen ruimte voor twijfel!

De bitcoin koers vond na afgelopen vrijdag keurig support en een test van de weerstandszone van $13.800-14.000 werd een feit. Zoals ik in de...