Wessel Kersting Wessel Kersting
08/05/2022 17:08 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/05/2022 17:08

Deze bitcoin miljardair zegt dat BTC of naar $0, of naar $1.000.000 gaat

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Deze bitcoin miljardair zegt dat BTC of naar $0, of naar $1.000.000 gaat

Foto: AlyoshinE/Shutterstock

Crypto miljardair Brock Pierce heeft aangegeven dat bitcoin (BTC) of extreem succesvol kan worden, of een harde flop. In een interview met Fox Business geeft Pierce, die voorzitter is van de Bitcoin Foundation, aan dat investeerders geduld moeten blijven hebben.

[Bitcoin] zou naar nul kunnen gaan. Het is een binaire uitkomst. Het gaat ofwel naar $1 miljoen per bitcoin of nul. Het wordt het een of het ander, daarom moet je niet alles daar neerzetten.

De huidige vorm van de cryptocurrency sector doet Pierce denken aan de tech bubbel van twintig jaar geleden toen er elke dag nieuwe internet startups werden opgezet.

Dit doet me erg denken aan 1999, toch? We zitten in die fase. En wat kwam daar uit? eBay en Amazon en allerlei interessante bedrijven kwamen uit het Dot-Com-achtige 1.0-tijdperk. En een deel ervan ging naar nul. En ik denk dat dat waarschijnlijk ook het geval zal zijn met wat we hier zien. Dat betekent echter niet dat de innovatie niet echt is en geen belangrijke rol gaat spelen in onze collectieve toekomst.

Pierce geeft in hetzelfde interview ook aan dat hij niet alleen heeft geïnvesteerd in bitcoin maar ook in EOS (EOS).

Het is bekend dat ik ook een investering van negen cijfers heb gedaan op EOS. Ik heb al mijn Block.one-aandelen daarin omgezet. Dat is openbaar.

EOS, is een smart contract platform voor decentralized applications (dApps), en wordt gezien als een concurrent van Ethereum (ETH).

“En verder ben ik erg geïnteresseerd in wat er gebeurt binnen de non-fungible token (NFT) -markt,” aldus Pierce. Uit onderzoek bleek dat de NFT-sector in 2027 $13,6 miljard waard kan zijn. Al is het daarvoor wel nodig dat de huidige groei door blijft zetten.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie