Timo Bult Timo Bult
08/05/2019 06:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/05/2019 06:15

Heisenberg Capital: "Alleen bitcoin (BTC) zal overleven"

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Heisenberg Capital Alleen bitcoin (BTC) zal overleven

Veel traders wachten op het volgende altcoin-seizoen, echter kunnen deze traders volgens Heisenberg Capital lang blijven wachten. Volgens het cryptocurrency-durfkapitaalbedrijf zal namelijk alleen bitcoin (BTC) tot ongekende hoogtes stijgen.

We zien dat de markt alles behalve BTC afwijst.

Dit is onze dominante beleggingsfilosofie sinds 2011.

We blijven bij ons standpunt gezien de komst van nieuw kapitaal.

Terwijl BTC naar ons doel van $100.000 klimt, geloven we dat alles behalve BTC zal afsterven.

Echte bitcoin HODL’ers zullen het met deze stelling eens zijn, althans tenminste met de stelling dat bitcoin naar de $100.000 zal stijgen. Bitcoin Maximalisten geloven echter dat alleen bitcoin zal blijven stijgen. Sommigen van hen geloven zelfs dat bitcoin op een zeker moment $1 miljoen waard zal zijn.
Heisenberg Capital benoemt in de tweet het nieuwe kapitaal dat de markt in zou stromen. Dit is het gevolg van onder andere de lancering van Fidelity’s OTC-desk en cryptocurrency custody service.
Ook de lancering van Bakkt zal het veel makkelijker maken voor institutionele beleggers om te investeren in bitcoin. Op basis van deze fundamentele factoren verwacht niet alleen Heisenberg Capital, maar ook een groot aantal analisten dat bitcoin op het punt staat om een nieuwe bullrun te gaan maken.
Of de stelling van Heisenberg Capital inderdaad klopt is nog maar sterk de vraag. Een twitteraar merkt in reactie op de tweet terecht op dat de altcoins vele malen beter presteerden tijdens de bullrun in 2017.


Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van onze analist David maandag gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie