Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Heisenberg Capital: “Alleen bitcoin (BTC) zal overleven”

Veel traders wachten op het volgende altcoin-seizoen, echter kunnen deze traders volgens Heisenberg Capital lang blijven wachten. Volgens het cryptocurrency-durfkapitaalbedrijf zal namelijk alleen bitcoin (BTC) tot ongekende hoogtes stijgen.

We zien dat de markt alles behalve BTC afwijst.

Dit is onze dominante beleggingsfilosofie sinds 2011.

We blijven bij ons standpunt gezien de komst van nieuw kapitaal.

Terwijl BTC naar ons doel van $100.000 klimt, geloven we dat alles behalve BTC zal afsterven.

- Advertentie -

Echte bitcoin HODL’ers zullen het met deze stelling eens zijn, althans tenminste met de stelling dat bitcoin naar de $100.000 zal stijgen. Bitcoin Maximalisten geloven echter dat alleen bitcoin zal blijven stijgen. Sommigen van hen geloven zelfs dat bitcoin op een zeker moment $1 miljoen waard zal zijn.

Heisenberg Capital benoemt in de tweet het nieuwe kapitaal dat de markt in zou stromen. Dit is het gevolg van onder andere de lancering van Fidelity’s OTC-desk en cryptocurrency custody service.

Ook de lancering van Bakkt zal het veel makkelijker maken voor institutionele beleggers om te investeren in bitcoin. Op basis van deze fundamentele factoren verwacht niet alleen Heisenberg Capital, maar ook een groot aantal analisten dat bitcoin op het punt staat om een nieuwe bullrun te gaan maken.

Of de stelling van Heisenberg Capital inderdaad klopt is nog maar sterk de vraag. Een twitteraar merkt in reactie op de tweet terecht op dat de altcoins vele malen beter presteerden tijdens de bullrun in 2017.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van onze analist David maandag gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.101,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.916,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.932,20 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.967,20 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.013,70 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.916,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.932,20 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.967,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.013,70 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.101,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...