Home Nieuws Bitcoin nieuws Intercom CEO omarmt bitcoin (BTC) na jaren van experimenteren

Intercom CEO omarmt bitcoin (BTC) na jaren van experimenteren

- Advertentie -

Eoghan McCabe, CEO en medeoprichter van het grote Intercom, een Amerikaans softwarebedrijf gericht op communicatie en berichtendiensten, meldt op 16 november dat hij volledig bitcoin (BTC) omarmt heeft:

Ik zou willen aankondigen dat ik na jaren van experimenteren stevig op de bitcoin wagen ben gesprongen en nu zou willen dat iedereen hetzelfde doet.

Op de vraag wat McCabe overtuigd heeft om juist nu de wereld van cryptocurrencies in te stappen, zegt hij het volgende:

Ik bleef maar anekdotes zien en horen over het gebruik ervan als valuta en oppotmiddel, en toen kreeg ik het gevoel dat door de recente institutionele betrokkenheid het mainstream wordt. Ook mijn goede maar niet-Twitter-vriend Ash Aggarwal bleef pushen!

Het is echter onduidelijk hoe hij de markt precies ingestapt is en hoeveel BTC hij gekocht heeft. Wat wellicht ook meespeelde in zijn beslissing is deze podcast van Anthony ‘Pomp’ Pompliano en Robert Freedlove van Parallex Digital, die hij zijn volgers aanraadt:

De afgelopen tijd hebben een aantal bekende investeerders en prominente zakenlieden bitcoin omarmt. Onlangs zeiden miljardairinvesteerders Bill Miller en Stanley Druckenmiller dat zij nu in bitcoin geloven.

Ook stapte bijvoorbeeld Michael Saylor, CEO van MicroStrategy, de bitcoin-markt deze zomer in, daarna volgde zijn bedrijf met een investering van $425 miljoen. Het lijkt er echter niet op dat Intercom binnenkort ook in bitcoin zal investeren, zegt McCabe:

Geweldig! Heel erg bedankt voor het gebruik van Intercom. Helaas stellen de natuurkundige wetten van grote bedrijven dat er jaren zitten tussen het moment waarop een oprichter denkt dat iets een goed idee is en zijn bedrijf handelt naar dat idee. Maar ik denk ook dat Bitcoin nog niet bij ons past.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€15.998,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€16.009,30 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.027,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€16.100,30 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€16.261,00 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...