Is een rally in de cryptocurrency-markt aanstaande?

Volgens Crypto Thies, een bekend cryptoanalist op Twitter, staat de cryptocurrency-markt op het punt een rally in te gaan.

De cryptocurrency-markt lijkt de laatste tijd zich steeds meer te stabiliseren. De prijs van bitcoin (BTC) is rond de $4.000 de afgelopen weken gebleven. Ook vandaag kleuren de cijfers weer groen.

Crypto Thies heeft op Twitter een grafiek geplaatst met daaronder het bericht “kippenvel”. De grafiek toont de koers van de gehele cryptomarkt sinds 2013.

Met behulp van de “Market God (v6) indicator,” een trendindicator ontwikkeld door Thies zelf, toont de grafiek dat de markt binnenkort een rally zal meemaken.

De indicator heeft een mate van geloofwaardigheid aangezien het de sell-off periode begin 2018 voorspelde.

Een dag later volgt Thies zijn Twitter-bericht op met een nieuw bericht. Ditmaal heeft hij de trendindicator toegepast op de koers van bitcoin (BTC).

Deze grafiek toont ook dat een rally aanstaande is. Thies geeft aan dat hij het script nog aan het bijwerken is, en dat hij nog steeds kippenvel heeft.

Een andere expert, George McDonaugh, zegt tegen Bloomberg, dat de prijs van bitcoin waarschijnlijk eerst naar $3.100 zal zakken. Hij maakte deze voorspelling met behulp van de GTI Global Strength Indicator.

Recentelijk zei Mike Novogratz van Galaxy Digital dat hij denkt dat de markt een boden aan het vinden is en dat de volgende stap voor de markt omhoog is.

David, Crypto Insider’s eigen analist, beschreef onlangs in zijn wekelijkse column dat de bulls nu koers van bitcoin bepalen. Lees hier zijn uitgebreide analyse.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

Vergelijk de beste bitcoin aanbieders
Ad
Bitvavo
€25.607,90 Kopen
1
Bitcoinmeester
€25.804,60 Kopen
2
Litebit
€25.832,40 Kopen
3
SATOS
€26.104,70 Kopen
Meer nieuws

XRP, BNB, USDC en DOGE worden nu ondersteund op Pornhub

Pornhub, een zeer populaire pornografische website, ondersteunt nu ook XRP (XRP), Binance Coin (BNB), USD Coin (USDC) en Dogecoin (DOGE). Dat viel als eerst...

Bitcoin (BTC) whales en fundamentals tonen bullish beeld

De hoeveelheid aan bitcoin (BTC) wallets met meer dan 1.000 BTC erop, oftewel de zogeheten bitcoin-whales, is dit jaar hard toegenomen. Sinds de jaarwisseling hebben...

Bitcoin (BTC) koers na behoorlijke daling weer terug bij af, altcoins worden niet gespaard

De bitcoin (BTC) koers is de afgelopen 24 uur aardig teruggezakt nadat de bulls opnieuw niet door de weerstand bij $37.500 heen konden breken. De komende...

Polkadot (DOT) corrigeert na enorme stijging, maar deze aankondigingen kunnen de koers weer doen opleven

Onlangs was op Crypto Insiders te lezen dat Polkadot (DOT) nu de vierde grootste cryptocurrency is qua marktkapitalisatie. De DOT koers was in drie weken...

Bitcoin wordt vooral illegaal gebruikt, zegt nieuwe Amerikaanse minister van Financiën, maar klopt dat wel?

Janet Yellen, de aankomende Amerikaanse minister van Financiën, noemt cryptocurrencies als bitcoin (BTC) “bijzonder zorgelijk” en zegt dat ze voornamelijk gebruikt worden voor illegale...

Ripple medeoprichter Jed McCaleb dumpt miljoenen XRP ondanks rechtszaak

Jed McCaleb, medeoprichter van Ripple en Mt. Gox, is weer begonnen met het dumpen van grote hoeveelheden XRP (XRP) op de markt. McCaleb verkocht in...