Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Long posities van institutionele beleggers op bitcoin (BTC) futures zijn in oktober verdubbeld

Long posities op bitcoin (BTC) futurescontracten door institutionele investeerders op de Chicago Mercantile Exchange (CME) zagen een enorme stijging in aantallen deze oktober. Dat blijkt uit data van marktanalist Skew Markets gepubliceerd op 20 oktober:

- Advertentie -

De data toont een behoorlijke daling van het aantal institutionele long posities op bitcoin futures in de tweede helft van september, maar toont weer een sterke stijging sinds 1 oktober van onder 500 BTC, ter waarde van $4,11 miljoen, naar 1.000 BTC, ter waarde van $8,23 miljoen, op 16 oktober.

Skew Markets meldt dat onder de institutionele investeerders onder andere pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen vallen. Echter, zoals Twitteraar As Exchange aangeeft, zal het grootste deel voornamelijk uit hedgefondsen komen. Amerikaanse regulering belemmert namelijk pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen om in een activa als bitcoin te investeren:

Dat gezegd hebbende, Morgan Creek Digital kondigde in februari dit jaar aan dat zij als eerste investeringen in bitcoin van Amerikaanse pensioenfondsen hebben ontvangen. Medeoprichter Anthony Pompliano zei destijds dat de institutionele investeerder eindelijk de markt heeft betreed:

Rayhaneh Sharif-Askary, directeur bij Grayscale Investments, dat recent aankondigde ook een enorme stijging aan institutionele investeringen ontvangen te hebben, zei dat “institutionele beleggers al de hele tijd bij ons investeren.”

Heath Tarbert, voorzitter van de Commodity Futures Trading Commission (CFTC), zei onlangs dat ether (ETH) futurescontracten waarschijnlijk vanaf 2020 op de Amerikaanse markt aangeboden zullen worden.

De markt is wat saai, maar ga niet uit verveling traden! Hou je aan je plan en heb geduld. Benieuwd naar het plan van Crypto Insider David? Klik dan hier om zijn net verschenen wekelijkse column te lezen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.099,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.114,20 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.172,60 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.184,60 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.274,00 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.274,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.099,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.114,20 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.172,60 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.184,60 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...