Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Met bitcoin (BTC) in restaurants betalen? In dit vakantieland kan het nu!

De Franse tak van de maaltijdenbezorgdienst Just Eat accepteert sinds kort bitcoin (BTC) als betaalmiddel. De crypto-betalingsverwerker Bitpay gaat de BTC-betalingen voor het bedrijf verwerken.

Just Eat is een bedrijf dat in heel Frankrijk maaltijden bezorgt. Zo’n 13.000 restaurants zijn aangesloten bij Just Eat. Bij al deze restaurants kan je nu eten met bitcoin kopen. Zo valt op de website (in het Frans) te lezen:

“Kies bij het afronden van uw bestelling de optie ‘Bitcoin’. Klik dan op ‘Bestellen’. U wordt dan doorgestuurd naar onze Bitcoin-betalingsprovider, Bitpay.”

- Advertentie -

In een reactie aan Decrypt laat de schrijver van het Franse Capital.fr, Gregory Raymond, weten dat de adoptie van bitcoin een goed teken kan zijn voor cryptocurrency in het algemeen:

“Just Eat is een grote speler in de sector van maaltijdberzorgers in Frankrijk; dit initiatief zou kunnen helpen om het gebruik van cryptocurrencies onder het grote publiek te democratiseren,”

Just Eat brengt geen transactiekosten in rekening voor het betalen met bitcoin. Wel heb je natuurlijk een wallet nodig. Dat een bedrijf dat maaltijden bezorgt nu bitcoin accepteert past in de geschiedenis van Bitcoin.

Zoals de echte Bitcoiners waarschijnlijk al wel weten werd bitcoin “lang geleden” namelijk gebruikt voor het bestellen van een pizza. Deze pizza staat ook wel bekend als de “Bitcoin Pizza.” Elk jaar op 22 mei wordt daarnaast “Bitcoin Pizza Day” gevierd. Op die dag vieren Bitcoiners het feit dat bitcoin voor het eerst werd gebruikt waarvoor het oorspronkelijk bedoeld is; het doen van transacties over het internet.

De adoptie van bitcoin zit de afgelopen tijd in een behoorlijke stroomversnelling. Vorige week nog kondigde Pornhub aan dat het bitcoin nu accepteert voor zijn Premium Subscription.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.285,90 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.285,90 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...