Roy van Krieken Roy van Krieken
20/10/2021 14:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/10/2021 14:30

Nieuwe bitcoin (BTC) all-time high is een feit, vrijwel elke bitcoin investeerder in de plus

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Nieuwe bitcoin (BTC) all-time high is een feit, vrijwel elke bitcoin investeerder in de plus

Veel investeerders zullen de afgelopen week in hun handen hebben gewreven omtrent nieuwe ontwikkelingen in de crypto markten en bovenal natuurlijk de koers van bitcoin (BTC). Nadat eindelijk het langverwachte groen licht werd gegeven voor het allereerste bitcoin exchange-traded fund (ETF) bereikte de koers van de grootste cryptocurrency vandaag een nieuwe all-time high.

MicroStrategy gewaarschuwd: ‘bitcoin kopen met leningen is risicovol’
  • icon-bitcoin
    Bitcoin nieuws

All-time high

Doordat er een nieuwe all-time high neergezet werd stond vandaag vrijwel elke bitcoin investeerder in het groen. Zelfs investeerders die in mei van dit jaar op de absolute piek hebben gekocht en door weer en wind vast wisten te houden hebben inmiddels weer een winstgevende positie.

De crypto gemeenschap is op dit moment uiteraard in euforie. Na maanden lang wachten heeft de koers van de grootste cryptocurrency opnieuw een record neer weten te zetten. Dit terwijl er veel zorgen omtrent het globale financiële systeem bestaan op het moment. 

Het is 189 dagen geleden dat bitcoin voor het laatste een nieuw hoogtepunt wist neer te zetten. Veel mensen hebben maandenlang onderwater gestaan en voor diegenen zal dit nieuwe record des te zoeter zijn.

Advertentie

Waar gaan we naartoe?

Veel bitcoin investeerders zullen zich op dit moment afvragen waar het schip deze keer zal stranden. Uiteraard bestaat hier geen consensus over bij crypto analisten, maar het sentiment is over het algemeen erg positief.

Zo spreken een aantal vooraanstaande analisten over een bitcoin prijs van $100.000 nog voor het einde van dit jaar. Dit scenario is niet ondenkbaar. In het verleden heeft de koers van bitcoin wel eens gekkere dingen laten zien.

Ook lijkt het Stock-to-Flow (S2F) model van de Nederlandse analist PlanB nog altijd intact door deze recente prijs impuls. Dit model voorspelt de komende paar jaar een koersstijging waar je van achterover valt.

Geen van deze voorspelling zijn uiteraard een garantie voor de toekomst. Blijf daarom altijd op je hoede en neem niet te grote risico’s.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Advertentie
Advertentie