Twitters_Jack_Dorsey_neemt_voormalig_Google_directeur_in_dienst_bij_Square

Twitter CEO Jack Dorsey neemt voormalig Google directeur in dienst bij Square

Square, het betalingsbedrijf van Twitter CEO Jack Dorsey, heeft Steve Lee, voormalig directeur van Google, aangenomen. Dat blijkt uit een Twitter-bericht geplaatst op 12 juni:

Steve Lee is meer dan acht jaar lang, tussen 2006 en 2015, directeur bij Google geweest. Hij is tevens angel investor geweest voor bedrijven als Lyft en Pinterest en adviseur voor startups in San Francisco. Het afgelopen jaar is hij voornamelijk met bitcoin (BTC) aan de slag gegaan.

Advertentie

Zowel Steve Lee als Square hebben massaal felicitaties vanuit de cryptocurrency gemeenschap op Twitter ontvangen. Zo schrijft bijvoorbeeld Hunter Horsley, CEO van Bitwise, het volgende:

Square kondigde eind maart al aan dat Jack Dorsey op zoek is naar mensen voor zijn cryptocurrency-team. Dorsey schreef toen op Twitter dat het bedrijf op zoek is naar een designer en meerdere engineers voor het team. Tevens gaf hij de optie om uitbetaald te worden in bitcoin, mocht men dat willen.

In tegenstelling tot de grote social mediaconcurrenten als Facebook en Telegram die een eigen cryptocurrency gaan uitbrengen, lijkt Square zich compleet op bitcoin te storten.

Begin maart onthulde Jack Dorsey tijdens een interview met Tales from the Crypt dat hij maar liefst $10.000 had besteed aan BTC in een week tijd. Vorig jaar zei de Twitter en Square CEO tijdens een interview met Lighting Labs dat hij hoopt dat bitcoin de “native currency” van het internet wordt.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€6.753,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€6.787,30 Kopen
2
2
SATOS
Reviewed
€6.808,10 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€6.812,86 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€6.817,96 Kopen
5
5
Anycoin Direct
Reviewed
€6.827,40 Kopen
Laatste nieuws