Timo Bult Timo Bult
17/10/2021 16:24 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 17/10/2021 16:24

Vormt bitcoin (BTC) koers vanavond hoogste weekly close ooit? PlanB klaar voor wat komen gaat!

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Vormt bitcoin (BTC) koers vanavond hoogste weekly close ooit PlanB klaar voor wat komen gaat

De bitcoin (BTC) koers heeft vandaag de dag consoliderend doorgebracht. Er waren de afgelopen 24 uur geen grote schommelingen en dus het afgelopen etmaal handelt de koers vlak. Ondanks de wat saaie voortgang, zeker vergeleken met de afgelopen dagen, is er vanavond mogelijk alsnog een klein feestje te vieren!

Goed nieuws! 🎉 Bitvavo geeft lezers vandaag gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀
  • Advertentie
  • Bitvavo

Krijgen we de hoogste bitcoin (BTC) weekly close ooit?

Zoals gezegd handelt de bitcoin koers vlak en zien we ook het handelsvolume flink afnemen. En dat is op zich niet gek. Naast dat het weekend is en het dus rustig op de markt is, heeft bitcoin een behoorlijke run achter de rug en kon het ’t hoogste prijsniveau in maanden bereiken. De bulls lijken dus even op adem te moeten komen, zeker nu we de relative strength index (RSI) op de dagelijkse grafiek in het overbought gebied zien staan.

Voor de komende uren/dagen is $60.000 het prijsniveau om in de gaten te blijven houden. Hier zouden de bulls sterke steun moeten vinden. Omhoog vormt $63.000 nu een obstakel, het laatste obstakel op de weg naar de all-time high (ATH). Crypto Insiders houdt je uiteraard op de hoogte zodra er enige grote ontwikkelingen zijn op de markt!

Dan nog een interessant feitje; bitcoin zou met het huidige prijsniveau van $60.751 de hoogste weekly close ooit kunnen gaan maken. De ATH van bitcoin ligt op $64.899 op crypto exchange Coinbase. Dit prijsrecord werd in april dit jaar bereikt. De hoogste weekly close ooit werd een week voor dit prijsrecord bereikt. Dat was toen een close van $59.985. Vanavond zou bitcoin dus de hoogste weekly close ooit kunnen gaan maken!

De bekende Nederlandse analist PlanB maakt zijn volgers nog maar eens warm voor wat mogelijk nog komen gaat. Zijn model voorspelt een flinke bullrun de komende tijd. Volgens zijn worst case scenario, die hij in juni deelde, zou bitcoin deze maand boven $63.000 terecht moeten komen met de komende maanden nog veel meer moois in het verschiet. Hierover lees je in dit artikel meer. Gaan we de komende weken verder omhoog? PlanB lijkt er in ieder geval klaar voor te zijn.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Advertisement

Trending Bitcoin nieuws

We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
We geven onze lezers vandaag €10 Bitcoin cadeau!
Advertisement