Home Nieuws Mining Bitmain breidt nog verder uit

Bitmain breidt nog verder uit

- Advertentie -

Met het openen van een kantoor van 1850 m2 in hartje San Jose, is de honger naar uitbreiding van de Bitcoin mining-gigant Bitmain, nog niet gestild. De meest waardevolle onderneming van de crypto-industrie uit China is van plan haar aanwezigheid in Israël te versterken door meer dan 40 nieuwe werknemers te rekruteren voor het ontwikkelingscentrum aldaar.

De 40 nieuwe onderzoekers, programmeurs, ingenieurs en marketingmensen is bijna het driedubbele van de werknemers die het ontwikkelingscentrum van Bitmain in Raänana, in het westen van Israël ten noordoosten van Tel Aviv, op dit moment telt, meldt de Israëlische krant Globes.

Wereldwijd gezien heeft Bitmain, waarvan het hoofdkantoor zich in Peking bevindt, momenteel ongeveer 250 werknemers. Die zijn verspreid over ontwikkelingscentra in Amsterdam, Hong Kong, en Raänana, en in mining-centra verspreid over China, Zug (de “Crypto Valley” van Zwitserland), Washington (staat), en Quebec (Canada)

Het high-tech ontwikkelingscentrum in Israël wordt geleid door head of development Gadi Glikberg, een voormalig Intel hardware-ontwerper en executive van Evolven Software. Hij fungeert nu tevens als vice-voorzitter van Bitmain. Glikberg zei dat “de wereld zich nu misschien in een periode van relatieve rust bevindt, na de grote hype van december 2017, maar dat dit voor grote bedrijven in de sector nu een gouden kans is om te plannen, te bouwen en te groeien”. Daaraan toevoegend:

Bitmain heeft gezien hoe het potentieel van de de Israëlische kennis en capaciteiten bij kan dragen aan de wereldwijde inspanningen van het bedrijf.

Het nastreven van talent op het gebied van cryptocurrency is wereldwijd. Bitmain heeft het afgelopen jaar een enorme groei doorgemaakt dankzij het toegenomen gebruik van blockchain-technologie in het algemeen en meer specifiek van cryptocurrency.

 

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€14.475,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€14.220,50 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€14.249,70 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.264,50 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€14.311,60 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...