Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Bitmain opent “’s werelds grootste bitcoin (BTC) mining-farm” in Texas

Bitmain, de Chinese cryptocurrency-mining gigant, heeft “’s werelds grootste bitcoin (BTC) mining-farm” geopend in Rockdale, Texas. Dat blijkt uit een persbericht gepubliceerd op 21 oktober.

Volgens het persbericht is de constructie van de 25 megawatt (MW) farm, die in 2018 begon, afgerond. De constructie van de 50 MW farm is nog onderweg en kan uitgebreid worden naar een capaciteit van maar liefst 300 MW.

- Advertentie -

Het project is uitgevoerd in samenwerking met de Rockdale Municipal Development District en DMG, een Canadees blockchain-bedrijf. Het 33.000 hectaren grote grondstuk is eigendom van Alcoa, een Amerikaans aluminium bedrijf, en werd voorheen gebruikt voor een smelterij.

We zijn verheugd om deze faciliteit te lanceren, wat belangrijk is voor Bitmain’s wereldwijde uitbreidingsplannen. De stabiele en efficiënte energiebronnen in Texas zijn van fundamenteel belang voor de onvermijdelijke groei van de crypto-mining industrie.

Aldus Clinton Brown, project manager bij Bitmain. DMG zal verantwoordelijk zijn voor het beheer van de farm. Sheldon Bennet, COO van DMG, zegt:

Deze mining-faciliteit vormt een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van de crypto-mining industrie. We zijn er trots op om samen te werken met Bitmain, de meest toonaangevende innovator in deze sector.

Dit is het derde mining-project van Bitmain in de Verenigde Staten. Daarnaast is het bedrijf ook van plan om samen te werken met lokale scholen om trainingen en opleidingen aan te bieden over blockchain-technologie en crypto-mining ter ondersteuning van de lokale gemeenschap.

Eind vorige maand kondigde Bitmain de World Digital Mining Map (WDMM) aan, een platform om eigenaren van mining-hardware te helpen met het vinden van mining-farms die gebruik van hun hardware kunnen maken.

In augustus kwam naar buiten dat Bitmain wellicht honderden miljoenen dollars verlies heeft geleden in 2019. In september bleek dat de nieuwste reeks Antminers binnen no-time waren uitverkocht.

De markt is wat saai, maar ga niet uit verveling traden! Hou je aan je plan en heb geduld. Benieuwd naar het plan van Crypto Insider David? Klik dan hier om in zijn net verschenen ?wekelijkse column? te lezen over zijn plan.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.159,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.997,80 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€11.009,00 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.031,80 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.085,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.009,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.997,80 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.031,80 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.085,50 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.159,00 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...