Timo Bult Timo Bult
10/09/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/09/2019 06:00

Nieuwste modellen Bitmain Antminers binnen no-time uitverkocht

Nieuws
Nieuwste modellen Bitmain Antminers binnen no-time uitverkocht

De nieuwste bitcoin (BTC) miners van Bitmain, de Antminer S17e en T17e, zijn op 9 september voor het eerst de verkoop in gegaan. De miners blijken populair te zijn, de apparaten waren namelijk binnen no-time uitverkocht.
Bitmain kondigde de nieuwste versie van de Antminer 17-familie op 6 september voor het eerst aan. In de aankondiging schrijft het bedrijf dat het “significante verbeteringen op het gebied van efficiëntie en hashrate” heeft kunnen behalen dankzij zijn jaren lange ervaring binnen de sector.
Daarnaast zijn deze nieuwste modellen ontwikkeld met de focus op stabiliteit op de lange termijn. Zo hoopt het de kosten die gemoeid gaan bij het onderhouden van de miners te kunnen verlagen. Zo schrijft het in de aankondiging:

Dit wordt mogelijk gemaakt door de warmteafvoertechnologie met twee buizen die de efficiëntie van warmteafvoer verbetert. De modellen zijn ook uitgerust met een veiliger softwaresysteem om aanvallen te voorkomen.

De Antminer S17e kan een hashrate van 64 TH/s per seconde genereren en kan minen met een efficiëntie van 45 J/TH. De T17e genereert een iets lagere hashrate van 53 TH/s met een efficiëntie van 55 J/TH. Beide machines zijn ontworpen om cryptocurrencies die op het SHA-256 algoritme draaien te minen. Dit zijn onder andere bitcoin (BTC) en bitcoin cash (BCH).
Het feit dat de miners binnen een zeer kort tijdsbestek waren uitverkocht signaleert mogelijk dat mining nog steeds winstgevend is voor een grote groep miners. Op 10 september zal de volgende lading Antminers de verkoop in gaan.
Crypto Insider David legt in zijn nieuwste bitcoin (BTC) koers weekanalyse uit dat hij de koers op dit moment bullish vindt! Wil je weten wat hij voor de lange termijn verwacht? Lees dan hier verder.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Timo is hoofdredacteur van Crypto Insiders en een gepassioneerde voorstander van de real-world toepassingen van cryptotechnologie. Zijn interesse werd gewekt tijdens zijn werk voor een groot Fins accountancybedrijf, waar hij onderzoek deed naar het toepassen van blockchain door financiële bedrijven. Ook voor zijn Master’s thesis bleef hij in de cryptohoek. Hij onderzocht hoe NFT’s in kunnen worden toegepast in games, en welke uitdagingen daar liggen. Timo gelooft dat cryptotechnologie onze economie inclusiever, eerlijker en welvarender kan maken, en dat de transparantie van deze technologie corruptie in ontwikkelingslanden kan tegengaan.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Advertentie

Trending Mining nieuws

Bitcoin miners groeien gigantisch door stijgende koersen
Bitcoin miners groeien gigantisch door stijgende koersen
Advertentie