Timo Bult Timo Bult
10/09/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 10/09/2019 06:00

Nieuwste modellen Bitmain Antminers binnen no-time uitverkocht

Nieuws
Nieuwste modellen Bitmain Antminers binnen no-time uitverkocht

De nieuwste bitcoin (BTC) miners van Bitmain, de Antminer S17e en T17e, zijn op 9 september voor het eerst de verkoop in gegaan. De miners blijken populair te zijn, de apparaten waren namelijk binnen no-time uitverkocht.
Bitmain kondigde de nieuwste versie van de Antminer 17-familie op 6 september voor het eerst aan. In de aankondiging schrijft het bedrijf dat het “significante verbeteringen op het gebied van efficiëntie en hashrate” heeft kunnen behalen dankzij zijn jaren lange ervaring binnen de sector.
Daarnaast zijn deze nieuwste modellen ontwikkeld met de focus op stabiliteit op de lange termijn. Zo hoopt het de kosten die gemoeid gaan bij het onderhouden van de miners te kunnen verlagen. Zo schrijft het in de aankondiging:

Dit wordt mogelijk gemaakt door de warmteafvoertechnologie met twee buizen die de efficiëntie van warmteafvoer verbetert. De modellen zijn ook uitgerust met een veiliger softwaresysteem om aanvallen te voorkomen.

De Antminer S17e kan een hashrate van 64 TH/s per seconde genereren en kan minen met een efficiëntie van 45 J/TH. De T17e genereert een iets lagere hashrate van 53 TH/s met een efficiëntie van 55 J/TH. Beide machines zijn ontworpen om cryptocurrencies die op het SHA-256 algoritme draaien te minen. Dit zijn onder andere bitcoin (BTC) en bitcoin cash (BCH).
Het feit dat de miners binnen een zeer kort tijdsbestek waren uitverkocht signaleert mogelijk dat mining nog steeds winstgevend is voor een grote groep miners. Op 10 september zal de volgende lading Antminers de verkoop in gaan.
Crypto Insider David legt in zijn nieuwste bitcoin (BTC) koers weekanalyse uit dat hij de koers op dit moment bullish vindt! Wil je weten wat hij voor de lange termijn verwacht? Lees dan hier verder.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
4 populaire crypto die op het randje van een uitbraak staan
Politici willen duidelijkheid over ethereum, belangrijk voor toekomst
Ethereum ETF’s kunnen prijs van ETH naar $10.000 drijven
Bitcoin koers duikt onder $70.000, ethereum houdt zich knap staande
Bitcoin koers duikt onder $70.000, ethereum houdt zich knap staande
Zeldzaam Bitcoin signaal wijst op koersstijging naar 180.000 dollar
Bitcoin bereikt nieuwe all-time high in deze landen
Crypto Ontbijt: Ethereum-ETF update, PEPE breekt records, Trump omarmt crypto
Crypto Ontbijt: Ethereum-ETF update, PEPE breekt record, Trump omarmt crypto
Advertentie

Trending Mining nieuws

Bitcoin miners onder druk: miljardenverkoop mogelijk op komst
Bitcoin miners onder druk: miljardenverkoop mogelijk op komst
Aandelen van deze bitcoin miner en Nvidia AI partner kunnen 50% stijgen
‘Aandelen van deze bitcoin miner en Nvidia-partner kunnen 50% stijgen’
Bitcoin-bedrijf deelt topresultaten, investeerders zeer enthousiast
Bitcoin miners staan op het punt BTC te verkopen – daling aanstaande?
Advertentie