Roy van Krieken Roy van Krieken
30/11/2022 20:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/11/2022 20:00

De laatste PostNL NFT’s in de verkoop mét gram goud, koers kan hard stijgen

icon-nft
NFT nieuws

Shutterstock / Jacqueline van Kerkhof

PostNL is vorige week van start gegaan met de verkoop van hun ‘Golden Edition’ NFT-cryptopostzegel. De normale NL crypto stamp was al een uniek verzamelitem, maar met deze gouden editie wordt daar zeker nog een schepje bovenop gedaan. We zijn nu ongeveer een week verder en wat blijkt nu? De koers van de gouden NFT-cryptopostzegel is al enorm gestegen! Het lijkt er dus op dat degenen die er vroeg bij waren niet in het duister hebben getast.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

NL crypto stamp ‘Gold Edition’

De Gold Edition van de PostNL cryptopostzegel is in meerdere opzichten uniek. Allereerst is er het feit dat de fysieke postzegel ook 1 gram 24-karaats écht goud bevat. Deze goudbaar is iets meer dan $50 waard tegen de huidige marktprijs en zou dus ook in lijn met de goudprijs kunnen stijgen. Daarnaast kun je het digitale deel van de cryptopostzegel, de NFT dus, verhandelen op de Polygon (MATIC) blockchain.

De gouden NL crypto stamp is het meest zeldzaam van alle cryptopostzegels van PostNl. Dit heeft alles te maken met het feit dat de oplage slechts 999 betreft. Het is op voorhand daarom niet gek om te stellen dat het juist deze gouden NFT-cryptopostzegel zal zijn die enorm hard kan stijgen.

Advertentie

Koersvoorspelling gouden PostNL NFT

Als we naar de handelsactiviteit kijken op OpenSea, de grootste NFT-marktplaats ter wereld en de plek waar ook vergelijkbare NFT-cryptopostzegels van het nationale postbedrijf van Oostenrijk verhandeld worden, dan zien we dat de Gold Edition cryptopostzegel hier al gigantisch in waarde is gestegen. 

Op OpenSea zien we dat de Gold Edition NFT-postzegels van Österreichische Post, met de herkenbare eenhoorn afgebeeld, voor meer dan 2 ETH worden verkocht. Dat is omgerekend zo’n €2.200! De verkoopprijs van deze crypto stamp Gold Edition uit Oostenrijk bedroeg €500. Dat betekent dus een rendement van maar liefst 440%! 

We zien vaker bij NFT-collecties dat de prijs van de NFT’s verder stijgt naarmate de tijd vordert. Dit heeft uiteraard alles te maken met het feit dat de uitgifte van een dergelijke collectie eenmalig is. Dat is ook het geval bij de cryptopostzegel van PostNL. Zodra deze zijn uitverkocht is het niet meer mogelijk om deze NFT-cryptopostzegels nog via PostNL te verkrijgen. Het toekomstperspectief voor eigenaars van de NL crypto stamp Gold Edition is dus ronduit erg goed te noemen. 

De kans dat de gouden NFT-cryptopostzegel van PostNL net zo hard stijgt als die van collega-postbedrijf in Oostenrijk is zeker aanwezig.

Gold Edition kopen

Wie de NL crypto stamp Gold Edition nog wil bemachtigen zal snel moeten zijn. De oplage is immers erg beperkt en de vraag is groot. De prijs van deze unieke cryptopostzegel is wel wat hoger dan die van de normale NL crypto stamp; namelijk €500. Uiteraard krijg je hier enorm veel voor terug en wie weet kun je op den duur zelfs een flinke som geld verdienen met het doorverkopen van deze uiterst zeldzame editie van de NL crypto stamp. Een gouden kans voor elke handelaar en verzamelaar!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
Nederlands stel ziet inleg van 3k naar 240k stijgen, ‘’voor de lol’’
nederlander-stapt-te-laat-uit-verlieset-alles
Nederlander stapt na waanzinnige winst te laat uit en raakt alles kwijt
politie-crypto-wet-VS-onderzoek-blockchain
Nederlandse crypto-ondernemer pleegt zelfmoord, tientallen miljoenen vermist
stijging-groen-prijsactie-bitcoin
Nieuwe crypto ontploft met 430% stijging na notering, investeerders springen erop
student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
Advertentie

Trending NFT nieuws

Bored Ape eigenaar verliest 3 zeldzame NFT’s door oplichting
Bored Ape eigenaar verliest 3 zeldzame NFT’s door oplichting
'Stem op Trump als je voor crypto bent' - Trump maakt opvallende draai
‘Stem op Trump als je voor crypto bent’ – Trump maakt opvallende draai
Bored Ape-maker gooit het roer om, ontslaat personeel
Bored Ape-maker gooit het roer om, ontslaat personeel
Advertentie