Roy van Krieken Roy van Krieken
28/11/2022 15:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/11/2022 15:00

PostNL – Een NFT én een gram goud; goede investering? Analist denkt van wel

icon-nft
NFT nieuws

Foto: Shutterstock/Bjoern Wylezich

Aan het begin van vorige week ging PostNL van start met de verkoop van een wel heel erg unieke NFT. De ‘gouden editie’ van de NL crypto stamp deed nog een schepje bovenop wat toch al een primeur was. Deze extreem zeldzame editie van de cryptopostzegel van PostNL bevat zelfs 1 gram 24-karaats goud en volgens analisten is goud momenteel een van de beste investeringen die je kunt doen!

Adidas lanceert sneakers op Solana, en dit is het prijskaartje
  • icon-nft
    NFT nieuws

NL crypto stamp Gold Edition

Als je een Gold Edition NFT-cryptopostzegel bestelt bij PostNL krijg je een fysieke postzegel, waar dus écht goud in zit, en een digitale NFT-cryptopostzegel die je kunt verhandelen op de Polygon (MATIC) blockchain. Feitelijk kun je dus stellen dat je hier 2 investeringen in 1 doet! De waarde van de NFT kan stijgen, maar de waarde van de goudbaar in de fysieke postzegel kan stijgen!

Als we de experts in het veld mogen geloven dan is het daarnaast een uitstekend moment om goud in te slaan. Historisch gezien doet de goudkoers het erg goed tijdens periodes van macro-economische onrust, en dat is uiteraard vandaag de dag ook het geval. Veel beleggers grijpen momenteel naar goud omdat het edelmetaal beleggers de kans geeft om hun vermogen te beschermen.

1 gram 24-karaats goud is vandaag de dag zo’n $56 waard. Het is niet gek om te verwachten dat het hier niet bij zal blijven. De goudkoers heeft volgens analisten nog een behoorlijke weg naar boven te gaan!

Advertentie

De toekomst van NFT’s

Ook het NFT-deel van de NL crypto stamp Gold Edition is in staat om enorm te stijgen in de toekomst. Hoewel de hype in de NFT-markt op dit moment niet meer zo reusachtig was als een jaar geleden, is het allerminst gek om te verwachten dat deze hype weer terug zal keren zodra de cryptomarkt in zijn geheel weer bijtrekt.

Daarnaast worden de metaverse en Web3 steeds belangrijker, niet alleen binnen de wereld van crypto, maar ook daarbuiten. Deze zaken gecombineerd zorgen ervoor dat analisten een uitstekend 2023 voor NFT’s verwachten. Mogelijk ligt er dus een enorme koersstijging voor de NL crypto stamp Gold Edition in het verschiet.

Verkoop is al gestart

De verkoop van de NL crypto stamp Gold Edition is op vorige week dinsdag gestart. De oplage is enorm beperkt; slechts 999 Gold Edition NFT-cryptopostzegels zullen verkocht worden. Hiermee is het voor elke handelaar en verzamelaar een uitgelezen kans.

De zeldzaamheid van de Gold Edition cryptopostzegel betekent vanzelfsprekend wel dat de prijs ook wat hoger ligt dan bij de normale crypto stamps. De Gold Edition is op de website van PostNL te bestellen voor €500. Hiermee krijg je uiteraard wel de kans om de investering van je leven te doen!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie