Ethereum NFT’s nu ook op Facebook; Meta breidt test verder uit

icon-nft
NFT nieuws
Ethereum NFT's nu ook op Facebook; Meta breidt test verder uit

Foto: Wachiwit / Shutterstock.com

Meta, het bedrijf achter social mediaplatformen als Facebook en Instagram, gaat zijn non-fungible token (NFTpilot uitbreiden naar Facebook. Het uiteindelijke doel is dat gebruikers hun NFT’s kunnen tonen op de platformen. Meta kondigde de uitbreiding gisteren in een update aan.

NFT’s op Facebook delen

De NFT test van Meta loopt al een tijdje en is onlangs uitgebreid naar 100 landen. Helaas staat geen enkel land uit Europa nog in dat rijtje. Maar mocht de test met succes verlopen dan is het aannemelijk dat ook Europa aan de beurt komt.

De toevoeging van Facebook was al enigszins verwacht. Meta testte NFT’s al op Instagram en nu kunnen gebruikers in de landen die op dit moment worden ondersteund hun NFT’s ook op Facebook delen. Dit kan bijvoorbeeld in een post, stories of berichten.

De update van Meta is niet heel gedetailleerd en stelt enkel:

“Terwijl we doorgaan met het uitrollen van digitale verzamelobjecten op Facebook en Instagram, bieden we mensen de mogelijkheid om digitale verzamelobjecten die ze bezitten op zowel Facebook als Instagram te plaatsen. Hierdoor kunnen mensen hun digitale wallet één keer verbinden met beide apps om hun digitale verzamelobjecten met beide te delen.”

Crypto wallets verbinden met Instagram en Facebook

Meta laat in de bovenstaande update weten dat gebruikers hun crypto wallet maar een keer hoeven te verbinden waarna zij hun NFT’s op beide platformen zullen kunnen delen. Op dit moment worden de volgende wallets ondersteund: MetaMask, Rainbow, Trust Wallet,  Dapper Wallet en Coinbase Wallet.

Niet alle NFT’s kunnen worden gedeeld. Enkel NFT’s die op Polygon (MATIC), Ethereum (ETH) en Flow (FLOW) komen in aanmerking. Laatstgenoemde werd begin deze maand toegevoegd waarna de koers van de altcoin enorm positief reageerde. FLOW steeg in een snelle beweging met 43%. De koers van FLOW is sindsdien echter weer iets gedaald maar staat op het moment van schrijven toch weer 14% in de plus!

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie