Instagram breidt NFT’s uit naar 100 landen, FLOW koers stijgt 43%

icon-nft
NFT nieuws
Instagram breidt NFT's uit naar 100 landen, FLOW koers stijgt 43%

Foto: Antonio Salaverry / Shutterstock.com

Meta, het bedrijf achter onder andere Facebook en Instagram, heeft gisteren aangekondigd non-fungible tokens (NFT’s) nog verder uit te breiden op Instagram. De functie om de digitale verzamelitems tentoon te stellen is nu in 100 landen beschikbaar. Daarnaast kondigde het bedrijf Flow blockchain te zullen ondersteunen waarna de FLOW koers flink steeg!

Meta voegt NFT’s toe aan Instagram

Meta test NFT’s al langere tijd op Instagram. In mei dit jaar kondigde het de start van deze tests aan. Een kleine groep gebruikers kon de unieke digitale tokens testen binnen hun feed, stories en berichten. Nu wordt deze test dus flink uitgebreid, zo kondigt Meta aan:

“Vandaag beginnen we met internationale expansie naar 100 landen in Afrika, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Amerika.”

Europa, en dus wij Nederlanders, moeten helaas nog even wachten tot het zover is. Naast het uitbreiden van de groep gebruikers die de functie nu kunnen testen, kondigde Meta ook aan de Coinbase Wallet en Dapper Wallet te ondersteunen. Naast deze twee wallets kunnen gebruikers hun Instagram-account ook met Rainbow, MetaMask en Trust Wallet verbinden om hun NFT’s tentoon te stellen.

Flow toegevoegd aan rijtje met Ethereum en Polygon

In de aankondiging valt verder te lezen dat het social media-bedrijf een nieuwe blockchain heeft toegevoegd. Eerder kon men al NFT’s gebaseerd op Ethereum (ETH) en Polygon (MATIC) verifiëren op Instagram, nu is daar Flow (FLOW) bijgekomen. De koers van FLOW reageerde positief op de toevoeging.

Vlak na het nieuws schoot de koers omhoog en op het moment van schrijven staat FLOW ruim 43% in de plus ten opzichte van 24 uur geleden. FLOW is daarmee nu $2,68 waard, het hoogste niveau sinds eind mei maar nog wel 94% onder zijn all-time high (ATH) van $46.

Wat vind jij van dit NFT nieuws? Kom meepraten in het NFT-kanaal in de Crypto Insiders Discord. Hier komen allerlei onderwerpen aan bod, waaronder NFT’s in games en als digitale kunstwerken. Uiteraard vind je binnen de Discord ook tal van andere kanalen!

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie