Roy van Krieken Roy van Krieken
02/11/2022 16:05 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/11/2022 16:05

PostNL NFT bijna uitverkocht, nog 14% in de verkoop. Stijgt de prijs?

icon-nft
NFT nieuws

Aan het einde van september ging PostNL van start met de verkoop van hun unieke NFT-cryptopostzegels. Deze digitale postzegels bleken enorm populair, want slechts een maand later is de ‘NL crypto stamp’ bijna volledig uitverkocht! Op dit moment is nog maar 14% van de totale oplage beschikbaar voor de verkoop. Gaat dit voor FOMO zorgen bij handelaren en verzamelaars?

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

PostNL cryptopostzegel

De NFT-cryptopostzegels kunnen ook worden verhandeld op de Polygon (MATIC) blockchain. Op basis van de vraag en het aanbod kan de prijs van de NL crypto stamps daarom ook veranderen. Op de grootste NFT-marktplaats ter wereld, OpenSea, kunnen we zien dat er al een heleboel NL crypto stamps zijn doorverkocht. Sommige van deze cryptopostzegels van PostNL zijn al met een factor tien in waarde gestegen.

De NL crypto stamps komen in verschillende niveau’s van zeldzaamheid. Rood, blauw, groen, geel en zwart. Zwart is het meest voorkomend, terwijl de rode cryptopostzegels het meest zeldzaam zijn. Deze rode cryptopostzegel is na slechts een maand tijd al enorm in waarde gestegen. Dit terwijl de oplage nog niet eens volledig is uitverkocht. Het laat duidelijk zien dat de vraag naar de NFT’s van PostNL groot is.

Het is dan ook niet gek om te verwachten dat verdere koersstijgingen in het verschiet liggen voor alle NL crypto stamps. Immers, op het moment dat elke cryptopostzegel is verkocht zullen er nooit meer nieuwe NL crypto stamps uit dezelfde collectie aan het aanbod worden toegevoegd. Een uniek collectors-item en een uitgelezen kans voor elke handelaar dus.

NL crypto stamp kopen

Dat de vraag naar de cryptopostzegels enorm is blijkt uiteraard ook uit het feit dat er vandaag de dag nog slechts 14% van de beschikbare cryptopostzegels te koop is. Wil jij niet buiten de boot vallen? Dan is het verstandig om niet te lang meer te wachten. Het laatste deel van de oplage kan in een oogwenk over de toonbank vliegen nu FOMO bij handelaren en verzamelaars pas echt toe begint te slaan.

Eén ding is zeker: de eerste collectie van NFT-cryptopostzegels van PostNL is nu al een succes. Je kunt de laatste NL crypto stamps aanschaffen voor €9,05. Via deze link koop je de PostNL NFT met iDeal

Wil jij precies weten wat je toegestuurd krijgt als je een NFT-cryptopostzegel koopt? In dit artikel lieten we een aantal crypto-influencers zien die uitgebreid hun nieuwste aanwinst tentoonstelden aan de wereld. 

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie