Roy van Krieken Roy van Krieken
06/06/2023 13:01 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/06/2023 13:01

Ontdek de toekomst van web3 en crypto op de DBD23 in Amsterdam

Nieuws
Amsterdam in de top van steden met meeste Bitcoin nodes

Foto: Anna Link / Shutterstock.com

Amsterdam lijkt klaar om de frontlinie van de web3 revolutie te worden, te beginnen met de aankomende Dutch Blockchain Days Conferentie 2023 (DBD23). Deze bijeenkomst is de ultieme smeltkroes van de meest geavanceerde technologieën, baanbrekende denkers en de grenzeloze mogelijkheden van web3 en crypto.

Near Protocol cryptonetwerk gaat overstap maken naar AI

De Dutch Blockchain Days 2023

Bij de DBD23 convergeren toonaangevende experts, ondernemers met invloed en tech-visionairs om de allernieuwste trends, doorbraken en toekomstige toepassingen in de wereld van blockchain te onthullen en te bespreken. In samenwerking met vooraanstaande partners die sterk geloven in de kracht van web3, DeFi, NFT’s en crypto, vormen toonaangevende bedrijven en innovatieve start-ups samen de kern van DBD23.

Rudolf van Ee, de oprichter van BCNL en co-organisator van de DBD23, uitte zijn dankbaarheid:

 “De DBD23 is het eerste zakelijk web3 congres in Nederland. Ik ben heel dankbaar voor de inzet van ons team en de belangrijke partners zoals HODL, AllianceBlock, Vechain, Nomadic Labs (Tezos), Bitget en de samenwerkende partners.”

Het evenement biedt ook een volledig dagprogramma met inspirerende breakout-sessies en praktische workshops, bedoeld om de kennis en vaardigheden van de deelnemers te verbeteren. Of je nu net begint in de wereld van blockchain, web3 en crypto, of een doorgewinterde professional bent, er is voor ieder wat wils.

Jan Scheele, co-organizer en curator, gaf een voorproefje van wat de deelnemers kunnen verwachten: 

“We hebben enkele van ’s werelds meest invloedrijke en inspirerende sprekers weten te strikken. Van blockchain pioniers tot vernieuwende denkers en durfkapitalisten, deze visionairen zullen hun kennis en inzichten delen, je uitdagen om anders te denken en je inspireren om de grenzen van blockchain-technologie te verleggen.”

De tijd dringt om je plek te bemachtigen voor de DBD23 op 14 juni! Zorg ervoor dat je deze unieke kans niet misloopt om aanwezig te zijn bij dit baanbrekende evenement, waar je kunt netwerken met toonaangevende experts, nieuwe zakelijke mogelijkheden kunt ontdekken en je kennis van gedecentraliseerde technologieën kunt verdiepen. 

Tickets

Er zijn nog tickets te koop voor het evenement, die toegang geven tot het volledige programma, inclusief gratis eten en drinken. De tickets early bird tickets zijn helaas al uitverkocht, maar de reguliere tickets zijn nog te koop voor € 149,95. Wacht niet te lang, want voordat je het weet zijn ook deze kaartjes niet meer beschikbaar! Daarnaast kun je via Crypto Insiders nog eens 20% korting krijgen op de entreeprijs als je de code CryptoInsiders20 gebruikt

Wie weet zien wij jou op 14 juni in Amsterdam!

Wil je meer informatie over de Dutch Blockchain Days, dan kun je een kijkje nemen op de website, Twitter, Linkedin en Instagram van de organisatie.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie