Home Nieuws Overheid en regulatie Zuid-Korea gaat blockchain-investeringen vereenvoudigen met nieuwe wetswijzigingen

Zuid-Korea gaat blockchain-investeringen vereenvoudigen met nieuwe wetswijzigingen

- Advertentie -

Zuid-Koreaanse regelgevers hebben beloofd om blockchain-vriendelijke investeringswetgeving in te voeren, tijdens een vergadering op 13 juli, wat de nieuwste ontwikkeling betekent in een voortdurende inspanning om de technologie nationaal te promoten.

Bij de vierde vergadering van de ministerraad over “Groei door Innovatie” voorgezeten door de onderminister van Strategie en Financiën, Ko Hyoung-kwon, beloofde de regering het voor blockchain-bedrijven gemakkelijker te maken om de markt te betreden.

In een poging nieuwe banen te creëren en nieuwe technologieën te ondersteunen, is de Zuid-Koreaanse regering van plan om zowel “de belasting voor nieuwe investeringen in de groeimotor nog verder te verlagen en de vereisten voor nieuwe technologische ondersteuning te versoepelen, inclusief de ondersteuning voor investeringen in blockchain-technologie”.

De wetswijzigingen komen in dezelfde week waarin Seoul wetsvoorstellen onthulde die gericht waren op het ontwikkelen van regels voor initial coin offerings (ICO’s) en het specificeren van de wettelijke verplichtingen voor spelers als crypto-exchanges.

Zuid-Korea heeft haar crypto-landschap verder vormgegeven gedurende de eerste helft van dit jaar, nadat verzet over de nationale crypto-regelgeving aan het begin van het jaar, resulteerde in publieke protesten en oproepen aan ministers om af te treden.

Met name crypto-exchanges hebben de impact van de veranderende wetgeving gevoeld, gezien zij sinds januari verplicht zijn om een vennootschaps- en lokale inkomstenbelasting te betalen in overeenstemming met het belastingbeleid van het land.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€16.288,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€16.024,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€16.026,80 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.045,80 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€16.130,10 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...