Roy van Krieken Roy van Krieken
16/11/2023 09:09 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/11/2023 23:24

Bokskampioen kiest voor Shiba Inu: Shibarium in de praktijk

shiba-inu-shib-logo
Shiba Inu nieuws
shiba-inu-shibarium

Foto: Shutterstock/FellowNeko

De wereld van cryptocurrencies blijft verbazen met haar veelzijdige toepassingen. Deze keer is het nieuws dat de Manny Pacquiao Foundation, opgericht door de achtvoudig bokskampioen en voormalig Filipijns senator Manny Pacquiao, Shibarium heeft gekozen voor haar operaties.

Shiba Inu haalt miljoenen op om nieuw crypto-netwerk te bouwen
  • shiba-inu-shib-logo
    Shiba Inu nieuws

Shibarium als keuze voor efficiëntie

Shibarium is een zogeheten layer-2 blockchain ontwikkeld bovenop Ethereum (ETH) dat is ontwikkeld door het team achter razendpopulaire meme-coin Shiba Inu (SHIB). En nu wordt het dus ingezet door de Manny Pacquiao Foundation. Deze keuze onderstreept de veelzijdigheid van Shibarium, dat zich richt op het versnellen en goedkoper maken van transacties binnen het netwerk. Jon Sisson, de uitvoerend directeur van de Manny Pacquiao Foundation, had het volgende te zeggen tegen CoinDesk over de keuze voor Shibarium:

“De Pacquiao Foundation is toegewijd om te vechten voor mensen in nood over de hele wereld en heeft dit al gedaan voor meer dan een miljoen mensen die dringende hulp nodig hebben. Shibarium zal ons in staat stellen om dit goede werk voort te zetten terwijl we onze activiteiten opschalen om miljoenen mensen meer te helpen.”

Shibarium’s groei en prestaties

Ondanks een zeer moeizame lancering in augustus, heeft Shibarium zich herpakt en verwerkt het nu duizenden transacties per dag. De toepassing van Shibarium door een gerenommeerde stichting als die van Manny Pacquiao is weer een stap in de goede richting voor het netwerk

Daarnaast werpt deze ontwikkeling licht op hoe blockchain-technologie zelfs de filantropische sector kan transformeren. De keuze voor Shibarium door de Manny Pacquiao Foundation kan als voorbeeld dienen voor andere non-profitorganisaties die streven naar transparantie, efficiëntie en effectiviteit in hun operaties.

SHIB miljonair

Eerder deze maand was nog te lezen hoe een magazijnmedewerker plotseling miljonair werd door in Shiba Inu te investeren. Zijn oorspronkelijke investering van zo’n 7,5 duizend euro steeg met maar liefst een factor 1200. Dergelijke absurde stijgingen zijn natuurlijk de voornaamste reden voor de bekendheid van Shiba Inu, maar de komst van Shibarium betekent ook dat het netwerk steeds meer serieuze use-cases krijgt.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin stijgt hard voorbij $72.000, markt reageert explosief
Nieuwe cryptomunt ontploft en klimt met 231% op eerste handelsdag
Advertentie
Advertentie