Timo Bult Timo Bult
05/11/2023 14:50 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/11/2023 14:49

Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200

Shiba Inu-SHIB
shiba-inu-shib-logo
Shiba Inu nieuws
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200

Foto: industryviews/Shutterstock

In de snel bewegende wereld van crypto zijn veel inspirerende verhalen te vinden over investeerders die met bescheiden bedragen beginnen en uiteindelijk miljonair worden. Een dergelijk verhaal is dat van Rob, een voormalige magazijnmanager van een supermarkt.

Zijn leven nam een drastische wending in 2021, toen hij besloot $8.000 te investeren in Shiba Inu (SHIB). Deze stap bleek uiteindelijk een levensveranderende beslissing. De waarde van zijn Shiba Inu investering steeg spectaculair, met een factor van 1200.

Shiba Inu haalt miljoenen op om nieuw crypto-netwerk te bouwen
  • shiba-inu-shib-logo
    Shiba Inu nieuws

Rob zag shiba inu investering x1200 gaan

Rob, een 35-jarige Engelsman, had al langere tijd het plan om zijn spaargeld te investeren, waaronder in cryptocurrency, met als hoofddoel het financieel welzijn van zijn gezin te verbeteren. Hij groeide op in een arm gezin en wilde voorkomen dat zijn jonge zoon dezelfde financiële strijd zou moeten doorstaan.

In 2021 ontdekte hij Shiba Inu, een destijds nieuw project met de bekende Shiba Inu-hond als mascotte. Na het lezen van het ‘woofpaper‘ (een speelse benaming voor het whitepaper), was Rob overtuigd en besloot hij te investeren.

Hij investeerde in totaal $8.000, ongeveer €7.500, in Shiba Inu in februari 2021. Dit deed hij in meerdere stappen op verschillende momenten. Slechts enkele maanden later bleek dit een gouden zet te zijn: de waarde van SHIB was in mei 1200 keer meer waard geworden sinds hij begon te investeren.

$500.000 SHIB winst

Rob verzilverde een deel van zijn winst. $500.000, ongeveer €466.000, om precies te zijn. Hij besloot dit bedrag op de crypto exchange uit te cashen en op zijn bankrekening te storten. De impact van deze financiële verandering was enorm voor iemand met zijn achtergrond: “Ik heb nooit durven dromen dat ik zoveel geld zou hebben,” zei hij. Hij controleerde regelmatig zijn bankrekening om zichzelf ervan te verzekeren dat het geen droom was.

De magazijnmanager liet het grootste deel van zijn vermogen in SHIB en LEASH, ook onderdeel van het Shiba Inu-ecosysteem, belegd. Op een gegeven moment was dit deel meer dan $1 miljoen waard. Wat de huidige waarde van zijn portfolio is, is niet bekend.

Advertentie

Crypto succesverhalen zijn zeldzaam

Toch zijn succesverhalen zoals dat van Rob in de wereld van cryptocurrency uitzonderlijk. Hoewel crypto bij velen misschien bekend staat als een middel om investeringen potentieel met duizenden procenten te laten stijgen, zijn dergelijke verhalen zeldzaam.

Shiba Inu, een meme-coin vergelijkbaar met Dogecoin (DOGE), is bekend om zijn extreme volatiliteit. Je zou dus kunnen stellen dat het misschien meer een grote gok was dan een weloverwogen investering.

Voor Rob zal het echter een worst wezen. Hij besloot zijn baan als magazijnmanager op te zeggen en zich volledig te wijden aan de opvoeding van zijn zoon, gefinancierd door zijn succes in cryptocurrency!

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie