Home Nieuws Wallets en Exchanges Binance.US opent deuren "in de komende weken", KYC-proces blijkt zeer doorgrondig

Binance.US opent deuren “in de komende weken”, KYC-proces blijkt zeer doorgrondig

Binance.US, het handelsplatform van Binance specifiek gericht op de Amerikaanse markt, zal “in de komende weken” gelanceerd gaan worden. Klanten kunnen daarom binnenkort al het Know-Your-Customer (KYC)-proces doorlopen. Dit meldt Binance in een blogpost op Medium dat op 6 september werd gepubliceerd.

Binance moest in juni zijn deuren sluiten in de Verenigde Staten en Amerikaanse klanten gaan weren. Strenge regelgeving in de VS was hiervan de oorzaak. Binance kondigde echter meteen aan dat het een speciaal handelsplatform zal gaan lanceren dat volledig in overeenstemming zou zijn met de Amerikaanse wetgeving.

- Advertentie -

De lancering van dit handelsplatform, Binance.US genaamd, komt steeds dichterbij en Binance raadt zijn Amerikaanse klanten dan ook aan om zich voor te bereiden op het KYC-proces dat zij moeten doorlopen. Dit proces blijkt zeer doorgrondig te zijn:

KYC is vereist om te kunnen handelen op Binance.US. Het aanmaken van een nieuw account vereist een geldig overheids-ID (rijbewijs of paspoort) en sofinummer (SSN) om je te kunnen registreren voor toegang tot de Binance.US-markt, beschikbaar in de meeste Amerikaanse staten.

Een precieze lanceringsdatum geeft Binance overigens niet. Wel stelt het dat het KYC-proces enkele dagen voor de lancering zal worden geopend:

We zijn van plan om in de komende weken te lanceren. We zullen KYC onboarding een paar dagen voorafgaand aan live trading openen, zodat je tijd hebt om je account te verifiëren en geld te storten.

Aanvankelijk zal het platform alleen via de webbrowser toegankelijk zijn op desktop en telefoon. Echter zal het later een iOS- en Android-applicatie waarmee Amerikaanse klanten kunnen handelen op het platform.

Door de strenge regelgeving in de VS kunnen niet alle cryptocurrencies die beschikbaar zijn op de reguliere cryptocurrency exchange van Binance genoteerd worden op de Amerikaanse versie. In augustus maakte Binance bekend welke 30 cryptocurrencies het onderzoekt voor een mogelijke notering aan Binance.US.

Onze analist, Crypto Insider David, heeft weer een nieuwe column voor je klaarstaan. Wil je weten wat hij verwacht? Klik dan hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.168,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€8.233,19 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.237,03 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.243,19 Kopen
4
Bitrush
Reviewed
€8.459,27 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.