Kevin Schijven Kevin Schijven
20/08/2021 06:05 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 20/08/2021 06:05

Bitcoin (BTC) beurs Crypto.com nu groots te zien in Italiaanse Serie A voetbalcompetitie door nieuwe deal

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Bitcoin (BTC) beurs Crypto.com nu groots te zien in Italiaanse Serie A voetbalcompetitie door nieuwe deal

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Cryptocurrency-exchange Crypto.com zal voortaan groots te zien zijn in de Serie A van de Italiaanse voetbalcompetitie. Het crypto bedrijf heeft een deal gesloten met de Lega Calcio Serie A, de hoogste afdeling in het Italiaanse betaalde voetbal.

Crypto.com kondigt aan dat het bedrijf de eerste “Innovation & Technology Partner” wordt van de enorm populaire Italiaanse voetbalcompetitie. Het meerjarige partnerschap zorgt ervoor dat de bitcoin (BTC) beurs wordt geïntegreerd met alle uitzendmomenten waar “technologie de wedstrijd verbetert.”

Dat betekent dat Crypto.com elke getoond wordt wanneer de zogeheten Virtual Assistent Referee (VAR), oftewel de videoscheidsrechter, wordt ingezet. Dat geldt ook voor het Goal Decision System, oftewel de doellijntechnologie.

Daarnaast wordt de VAR Center in het Italiaanse plaatsje Lissone “co-branded” (gezamenlijk vermerkt) naar de Crypto.com VAR Center. Ook zal Crypto.com voortaan het doelpunt van de maand uit de Serie A presenteren.

“We zijn erg blij en vereerd met deze belangrijke samenwerking met Crypto.com, een toonaangevend cryptocurrency bedrijf dat Lega Serie A heeft gekozen om steeds boeiendere producten te ontwikkelen voor alle fans van het Italiaanse voetbal. De komende maanden zullen we een aantal commerciële en marketinginitiatieven ontwikkelen om onze fanbase uit te breiden.”

Aldus Luigi De Siervo, CEO van Lega Serie A. Er worden geen bedragen omtrent de deal genoemd in het persbericht. Crypto.com was al eerder dit jaar sponsor van de Coppa Italia, de jaarlijkse bekertoernooi. Crypto.com gaf toen een non-fungible token (NFT) collectie uit voor voetbalfans en kondigt vandaag aan dat het meer NFT’s gaat maken.

Crypto.com werd eerder jaar ook al sponsor in de National Hockey League (NHL), de Amerikaanse ijshockey competitie en Ultimate Fighting Championship (UFC), de grootste mixed martial arts (MMA) competitie ter wereld. Ook werd Crypto.com begin dit jaar sponsor van het nieuwe Aston Martin team in de Formule 1. Gisteren sloot PSV Eindhoven nog een deal met Anycoin Direct.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin stijgt hard voorbij $72.000, markt reageert explosief
Nieuwe cryptomunt ontploft en klimt met 231% op eerste handelsdag
Advertentie
Advertentie