Bitcoin (BTC) exchange Binance tijdelijk niet bereikbaar door problemen

De gigantische cryptocurrency exchange Binance, zag vandaag een korte storing op de website. Wegens technische problemen waren de diensten in sommige gebieden een half uur lang niet beschikbaar voor zijn gebruikers. Het team van Binance liet al snel weten op de hoogte te zijn van de problemen en herleidde investeerders naar hun desktop app terwijl zij het zouden fixen.

- Advertentie -

Binance CEO, Changpeng Zhao, heeft zich ook uitgelaten over het probleem en stelde dat het niet kunnen bereiken van de site door gateway problemen komt en dat alleen sommige regio’s hier last van zouden hebben. CZ liet ook gelijk weten dat alle activa veilig waren en dat daar geen zorgen over gemaakt moest worden. Om 10:00 precies deelde de CEO dat alles hersteld was en dat men dus weer kon traden.

Het is overigens niet de eerste keer dat de exchange crasht door gateway problemen. In september kende het ook al een korte crash nadat er een piek in het volume van Bitcoin (BTC) ontstond.

Vandaag wordt de stijging van het digitale goud erkent aan de Amerikaanse Fed-voorzitter Jerome Powell die tijdens een IMF-seminar, waar ook CEO van Stellar (XLM) aanwezig was, aangaf dat de centrale bank de voor- en nadelen van digitale valuta’s onderzoekt en het een streven heeft om voorop te lopen bij het ontwikkelen van een CBDC.

- Advertentie -

Als antwoord zag de BTC-koers een 24-uurs stijging van 3,02% op het moment van schrijven. Om en nabij duurden de problemen van Binance maar 30 minuten, maar het leidde wel tot een dip die het momentum van de koers stopte. Sommige twitteraars maakten gebruik van het moment om de consistente volumeproblemen van Binance te benoemen.

- Advertentie -
Ad
SATOS
Reviewed
€16.103,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€15.814,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.857,30 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.888,90 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€15.928,00 Kopen
Laatste nieuws

Bitcoin (BTC) handel en cryptocurrency mining wellicht binnenkort legaal in Pakistan

0
Pakistan gaat wellicht binnenkort cryptocurrencies als bitcoin (BTC) alsmede crypto-mining legaliseren. Een wetsvoorstel hiervoor is al unaniem aangenomen in een van de vier provincies...
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin even in niemandsland? Deze altcoin hou ik in de gaten!

Een paar maanden geleden leek de $20.000 heel ver weg. Na de all time high van vorige week vrijdag was het deze week weer...